G4Media.ro

Maşină cu migranţi, oprită de poliţişti cu focuri de armă, la intrarea…

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Maşină cu migranţi, oprită de poliţişti cu focuri de armă, la intrarea în Timișoara

Poliţiştii au reuşit să oprească cu focuri de armă o maşină care transporta 8 migranţi, dinspre Arad, spre Timişoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinşi, şi şoferul maşinii. Trei migranţi au reuşit să fugă, transmite News.ro.

Autoturismul pe care poliţiştii de la Biroul Autostrăzi au vrut să îl oprească în cadrul unei razii, noaptea trecută, venea dinspre Arad şi se îndrepta spre Timişoara. La semnalul poliţiştilor, şoferul a accelerat, iar agenţii au pornit în urmărirea lui.

La intrarea în Timişoara, maşina fugarilor a lovit două maşini, fără a exista victime, apoi, după ce a trecut de un sens giratoriu, şoferul cel mai probabil a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un canal de la marginea drumului.

Migranţii au coborât din autoturism şi au început să fugă în mai multe direcţii. Pentru a-i opri, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să prindă 5 migranţi. Aceştia sunt din Egipt, Siria şi Yemen şi aveau drept de şedere valabil în România. Au fost predaţi la Poliţia de Frontieră. Alţi trei au reuşit să fungă, iar acum sunt căutaţi.

Şoferul a fost şi el capturat. Acesta este cetăţean din Republica Moldova şi va fi cercetat pentru trafic de migranţi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...