G4Media.ro

Masca de protecţie rămâne obligatorie în zonele aglomerate din spaţii deschise, dar…

Masca de protecţie rămâne obligatorie în zonele aglomerate din spaţii deschise, dar şi în apropierea școlilor din București

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis, luni, relaxarea măsurilor anti-COVID, în acord cu Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Masca de protecţie rămâne obligatorie în zonele aglomerate din spaţii deschise, dar şi în apropierea unităţilor de învăţământ, relatează News.ro.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a constatat, luni, că rata de incidenţă în Capitală este de 0,35 la mie în ultimele două săptămâni şi a decis relaxarea măsurilor anti-COVID.

Prefectul Alin Stoica a menţionat că măsurile stabilite în decizia CMBSU sunt cele avute în vedere Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă.

În Bucureşti, masca de protecţie va fi obligatorie în spaţiile deschise aglomerate – pieţe, târguri, oboare, dar şi la 50 de metri de unităţile de învăţământ.

Noile măsuri intră în vigoare în noaptea de luni spre marţi, la ora 01.00.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. De ce la fix 50 metri de școli și nu lângă biserici?!
    La primele merg mai ales persoane puțin vulnerabile, la cele din urmă aproape doar persoane vulnerabile. Există vreo rațiune sau doar ne aflăm în treabă?