G4Media.ro

Masca de protecţie, obligatorie în spaţiile publice aglomerate din judeţul Vaslui

Masca de protecţie, obligatorie în spaţiile publice aglomerate din judeţul Vaslui

Masca de protecţie este obligatorie în spaţiile publice aglomerate din judeţul Vaslui, în perioada 4 – 17 august, conform unei decizii a Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, relatează Agerpres.

„Începând cu data de 4 august, este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spaţiile publice deschise de pe teritoriul judeţului Vaslui, în grupuri de mai mult de trei persoane care nu sunt membri ai aceleiaşi familii, spaţii cum ar fi: pieţele agro-alimentare, târgurile, zonele de aşteptare, staţii de autobuz, peroane, zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, pe toată perioada de funcţionare a acestor activităţi”, se arată în hotărârea CJSU Vaslui.

Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, cu avizul autorităţilor sanitare şi în funcţie de specificul activităţilor desfăşurate pe raza unităţilor administrativ-teritoriale, vor putea stabili şi alte spaţii publice deschise pentru care să se aplice măsura obligativităţii purtării măştii de protecţie.

Totodată, începând de marţi, în intervalul orar 23,00 – 6,00, se interzice comercializarea produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice la terasele din judeţul Vaslui.

Sursa foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. „zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice”. Adevarul e ca sunt multe pelerinaje in jud Vaslui si colcaie de turisti!!!!! Cat despre faptul ca se interzice comercializarea alcoolului intre 23:00 si 6:00. apoi trebui sa stiti ca in Vaslui era deja interzisa vanzarea bauturilor dupa ora 22:00. Niste masuri care au fost luate ca sa fie luate!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.