G4Media.ro

Mărturia unei victime de la Colectiv, care a fost tratată patru luni…

Mărturia unei victime de la Colectiv, care a fost tratată patru luni la Spitalul Militar Regina Maria Astrid din Belgia: „Au făcut minuni cu noi”

Adina Apostol, o tânără rănită în incendiul din Colectiv, care a fost internată timp de 4 luni la Spitalul Militar Regina Maria Astrid din Belgia, unde va fi transferat și medicul din Piatra Neamț, a povestit pentru G4Media.ro experiența sa acolo.

„Camerele de la ATI pentru pacienții cu arsuri sunt foarte sterile, nu intră aer decât prin niște filtre speciale. În aceeași cameră în care este patul arsului este și cada în care îl spală zilnic, doar pe rănit. Medicii sunt foarte atenți, profesioniști, empatici, toți sunt foarte dedicați. Nimeni nu intră la pacient decât echipat corespunzător”, a povestit Adina.

Despre medicul de la Piatra Neamț, Adina Apostol spune că se roagă să reziste până la transfer.

„Știu că dacă ajunge cu bine acolo are șanse. Oamenii ăia chiar fac tot posibilul. Au făcut minuni cu noi, care stătusem o saptamana aici și deja eram îmbuibați cu antibiotice.” a mai declarat tânăra.

Foto: Adina Apostol, la Spitalul Regina Maria Astrid din Belgia, unde a fost tratată după ce a suferit arsuri în incendiul de la Colectiv / Sursa: Arhiva personală

Citește și – SURSE: Medicul ars de la Piatra Neamț va fi transportat în Belgia, la spitalul care i-a tratat și pe arșii din clubul Colectiv în 2015

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Fac minuni și nici nu pretind șpagă.

  2. Cel mai mare miracol este abilitatea romanului de a discuta contrafactualul pe un ton serios. Nu xista nici ce mai mica dovada ca aceasta duamna nu ar fi supravietuit la fel de bine mersi si in Romania, dar romanache stie precis ce s-ar fi intamplat cu ea.

    In numarul urmator: cum ar fi fost calatorit Ciolos in masina timpului, sa stinga focul inainte sa se extinda, daca Romania ar fi fost guvernata de Surplus. Va rugam, lasati-l la volan, el se pricepe cu tractorul.

    • Cand ai fost ultima oara internat intr-un spital din Romania ? Aici nu discutam despre doctori ci de conditiile care le avem in spitale .