G4Media.ro

Mark Zuckerberg a acceptat invitația lui Elon Musk de a se lupta…

Sursa foto: Colaj Facebook / Mark Zuckerberg + Patrick Pleul / POOL / AFP

Mark Zuckerberg a acceptat invitația lui Elon Musk de a se lupta într-un meci în cușcă 

Doi dintre cei mai mediatizați miliardari din domeniul tehnologiei din lume – Elon Musk și Mark Zuckerberg – au convenit să se lupte într-un meci în cușcă, relatează BBC.

Musk a postat un mesaj pe platforma sa de socializare Twitter în care a anunțat că este „dispus să se bată în cușcă” cu Zuckerberg.

Zuckerberg, șeful Facebook și al companiei mamă a Instagram, Meta, a postat apoi o captură de ecran a tweet-ului dlui Musk cu mențiunea „trimiteți-mi locația”.

„Povestea vorbește de la sine”, a declarat un purtător de cuvânt al Meta pentru BBC.

Musk a răspuns apoi la răspunsul lui Zuckerberg cu: „Vegas Octagon”.

Octogonul respectiv este covorul de competiție și zona împrejmuită folosită pentru meciurile din Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Musk, care împlinește 52 de ani la sfârșitul acestei luni, a mai scris pe Twitter: „Am o mișcare grozavă pe care o numesc «The Walrus», în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic.”

El a mai scris pe Twitter: „Aproape niciodată nu fac exerciții fizice, cu excepția faptului că îmi iau copiii în brațe și îi arunc în aer.”

Între timp, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat deja în artele marțiale mixte (MMA) și a câștigat recent turnee de jiu-jitsu.

Twitter nu a oferit o declarație atunci când a fost contactat de BBC pentru comentarii.

Schimburile de replici au devenit virale, utilizatorii rețelelor de socializare dezbătând cine ar câștiga meciul, în timp ce alții au postat meme-uri, inclusiv afișe simulate care anunță lupta.

La începutul acestei luni, Meta a arătat personalului planurile unei rețele sociale bazate pe text, menită să concureze cu Twitter, au declarat surse pentru BBC.

Aceasta ar putea permite utilizatorilor să urmărească conturi pe care le urmăresc deja pe Instagram, aplicația de partajare de imagini a Meta.

De asemenea, asta ar putea permite companiei să aducă adepți de pe platforme descentralizate, cum ar fi Mastodon.

Un purtător de cuvânt al Meta a confirmat pentru BBC că platforma este în curs de dezvoltare.

Rețeaua bazată pe text – care are un titlu de lucru P92 – s-ar putea dovedi a fi un rival mai mare pentru Twitter-ul lui Elon Musk decât BlueSky sau Mastodon.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Doi saltâmbanci.