G4Media.ro

Marjorie Taylor Greene spune că va forța un vot pentru a-l demite…

Sursa foto: nbcnews.com/ captura

Marjorie Taylor Greene spune că va forța un vot pentru a-l demite pe președintele Camerei Reprezentanților, Mike Johnson, săptămâna viitoare

Republicana Marjorie Taylor Greene a anunțat miercuri că va declanșa săptămâna viitoare o moțiune de demitere împotriva președintelui Camerei Mike Johnson pentru a forța congresmenii să își exprime poziția în mod oficial – o mișcare care vine după ce democrații au declarat că vor vota pentru a stopa acest efort și a se asigura că Johnson nu își va pierde postul, transmite CNN.

„Abia aștept să-i văd pe democrați ieșind și susținând un speaker republican (…) Sunt entuziasmată de asta”, a afirmat ea.

După ce Johnson a propus luna trecută să treacă un pachet major de ajutor extern care includea ajutor pentru Ucraina, conducerea democraților din Camera Reprezentanților a anunțat că democrații îl vor ajuta pe Johnson să își păstreze postul în cazul unei eventuale moțiuni de demitere.

Greene s-a dezlănțuit miercuri timp de aproximativ 10 minute împotriva lui Johnson, contestând sprijinul său pentru ajutorul acordat Ucrainei.

Demersul lui Greene de a forța un vot împotriva lui Johnson vine după ce, anul trecut, reprezentantul republican Matt Gaetz a făcut un demers similar împotriva președintelui de atunci al Camerei, Kevin McCarthy. Gaetz a declanșat un vot istoric și fără precedent care l-a înlăturat pe McCarthy, aruncându-i pe republicanii din Camera Reprezentanților într-o perioadă prelungită de haos și agitație, în timp ce se străduiau să aleagă un nou președinte.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. A slabit mult Sosoaca in ultima vreme.

  2. Până și colegii din GOP îi zic „Moscow Marjorie” 🙂

  3. Redneck…