G4Media.ro

Marius Nistor, lider sindical: La protestul de la Cotroceni vor fi 20.000…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marius Nistor, lider sindical: La protestul de la Cotroceni vor fi 20.000 de colegi din București dar și din țară/ Președintele Klaus Iohannis are obligația ca președinte și profesor să discute cu liderii sindicali din învățământ

Liderul Federației Sindicale din Educație Spiru Haret, Marius Nistor,  a declarat, luni seară, la B1 TV, că se așteapta ca la protestul de marți de la Cotroceni să vină ”20 de mii de colegi din București dar și din țară”. Nistor a mai spus că președintele Klaus Iohannis are obligația ca președinte și profesor să discute cu liderii sindicali din învățământ.

Liderul sindical a mai precizat că luni seara a avut o întâlnire cu alți colegi din țară și că vor transmite noua ofertă a guvernului către fiecare unitate de învățământ din țară, urmând ca pănă mâine să se decidă dacă va fi acceptată sau nu.

Guvernul le-a făcut luni seara o nouă ofertă sindicatelor din învățământ pentru a renunța la grevă, mărind bonusul de 2500 care ar urma să fie acordat în două tranșe la 4000 de lei.

Liderul Sindicatului Spiru Haret Timiș, Virgil Popescu, a declarat la B1 TV, că la prima vedere oferta nu este acceptabilă deoarece sunt bani care vor fi acordați o singură dată și nu reprezintă o crește de salariu. ”Este o manevră a guvernului. Aceste vouchere, prime nu mă interesează. Mă interesează o mărire de salariu de 25% așa cum au cerut sindicatele”, a mai spus Popescu.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Șantajiștilor, vă bateți joc de copii noștri 🙁 N-au intrat zilele-n sac, închideți anul de învățământ, ș-apoi răfuiți-vă cât vreți cu Guvernul…până la toamnă aveți tot timpul din lume… De ce n-ați ”ridicat” problema, de anul trecut ? De ce ne șantajați copii tocmai acum, când unii dintre ei își aleg viitorul ? Nu vă răzbunați pe noi, terminați anul de învățământ si apoi ieșim cu toții-n stradă !!! ALTFEL NU SE POATE !!

  2. Din pacate dl. Klaus e un nimeni.