G4Media.ro

Maria în 2030

Maria în 2030

Proiectul „România educată”, lansat de președintele țării în ajun de Moș Nicolae, a stârnit o ploaie de reacții negative, majoritatea foarte bine argumentate. Viziunea și strategia președintelui (de remarcat că documentele sunt personale) sunt seci și înduioșător de confuze. Sigur, unele părți sunt cuminți și corecte în sine, chiar dacă sunt formulate sforăitor și pe alocuri ridicol. (La capitolul ăsta cel mai curios aspect mi se pare subtila asemănare de rezonanță cu programele școlare în vigoare.)

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. cu tot respectul pentru oameni acestia super docti, destepti si cititi ( nu ma indoiesc ca nu sunt nici macar o clipa) in afara de a scrie aceste articole vor face ceva?

    si am sa dau tot eu raspunsul: NU

    din ce am inteles e un proiect lansat in discutie, nu e un proiect de lege, poate nu va fi niciodata cu guvernanti mai preocupati de legi „pro-infractori”

    nu prea inteleg de unde criticile acestea , pe un proiect pus in dezbatere (repet/subliniez), si de unde atatea idei avargardiste si oamenii cu super studii, care in loc sa se implice, scriu tot felul de articole critice, „edificatoare” cat de prost e proiectul de discutie

    daca nu se implica, raman la un nivel egal cu o „tzatza de la tzara la coltz de gard cu alta tzatza asteptand vacile de la pascut”

  2. Cu parere de rau , dar iohhanis nu a spus nimic concret in ceea ce consta acest proiect , a balmajit niste vorbe , si de fapt nu a spus nimic .
    Nu ca as avea ceva asteptari de la un praduitor de imobile , care toata viata lui a fost un mare parazit in sistemul bugetar , iar acum se revendica a fi de dreapta .
    Nu a condus nici macar o gogoserie , cica a dat meditatii conform spuselor lui .