G4Media.ro

Margot Robbie, vedeta nominalizată la Oscar pentru ”Barbie”, va produce un film…

Sursa: Facebook/ Margot Robbie

Margot Robbie, vedeta nominalizată la Oscar pentru ”Barbie”, va produce un film bazat pe jocul Monopoly

Margot Robbie se pregăteşte să se asocieze cu Hasbro pentru un nou film bazat pe jocul de societate Monopoly, transmite News.ro.

Vedeta nominalizată la Oscar pentru „Barbie” va contribui la adaptarea pe ecrane a acestui proiect îndelung aşteptat, împreună cu compania sa de producţie LuckyChap şi Lionsgate.

Într-o declaraţie, LuckyChap a numit-o „o proprietate de top – joc de cuvinte pe deplin intenţionat”, în timp ce şeful Lionsgate, Adam Fogelson, a declarat că firma este „extrem de entuziasmată” să lucreze la ceea ce cred că va fi „următorul blockbuster” al lui Robbie, scrie The Guardian.

Formată în 2014, LuckyChap s-a aflat în spatele unor filme precum „I, Tonya”, „Promising Young Woman” şi „Saltburn”, precum şi a unor seriale TV precum „Maid and Dollface”. Scopul companiei este de a „extinde ceea ce ar putea face poveştile feminine şi povestitorii de sex feminin” la Hollywood.

„Barbie”, succesul LuckyChap din 2023, care a doborât recordurile, a câştigat peste 1,4 miliarde de dolari în box office-ul global şi a fost nominalizat la opt premii Oscar. Recenta comedie a companiei, „My Old Ass”, a avut premiera la Sundance şi a primit recenzii pozitive şi a fost preluată de Amazon pentru lansare.

Robbie şi partenerii ei de producţie, printre care se numără şi soţul ei, Tom Ackerley, vor realiza, de asemenea, comedia de Crăciun „Naughty”, cu regizoarea Olivia Wilde. Luna trecută a fost dezvăluit, de asemenea, că LuckyChap va aduce pe ecran jocul video The Sims.

De-a lungul anilor au existat numeroase încercări de a transforma Monopoly într-un film. În 2008, Ridley Scott a fost asociat pentru scurt timp la crearea unei comedii bazate pe un magnat asemănător lui Donald Trump. În 2019, Kevin Hart a fost apoi stabilit ca protagonist, în regia lui Tim Story. Rămâne neclar cum va arăta noua versiune.

Vestea a fost dezvăluită în timpul ediţiei din acest an a CinemaCon, o întâlnire a expozanţilor şi a vedetelor din Las Vegas. Lionsgate a mai anunţat că o nouă versiune a filmului „The Blair Witch Project” este, de asemenea, în lucru, fiind implicată compania de succes în domeniul horror Blumhouse.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Desigur, de ce nu? Mai sunt încă multe lucruri superficiale încă neexplorate și care aduc bani in buzunarele celor implicați