G4Media.ro

Marea Britanie şi Israelul demarează programe de testare a populaţiei pentru determinarea…

sursa foto: gov.il

Marea Britanie şi Israelul demarează programe de testare a populaţiei pentru determinarea anticorpilor COVID-19

Marea Britanie şi Israelul demarează programe de testare a populaţiei pentru determinarea nivelului anticorpilor COVID-19.

Israelul a lansat testarea pentru minorii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, căutând să monitorizeze mai mult protecţia dezvoltată de copiii nevaccinaţi.

Guvernul israelian vrea astfel să evite o eventuală închidere a şcolilor, în ciuda creşterii numărului de cazuri provocată de varianta Delta, scrie AFP.

Copiii cu vârste de peste 12 ani au început deja să fie vaccinaţi în Israel, unde este derulat şi un program de administrare a celei de-a treia doze de ser anti-COVID.

Studiul serologic este concentrat acum pe aproximativ 1,5 milioane de elevi cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani care nu sunt încă eligibili pentru a fi imunizaţi.

Cei care au un nivel suficient de anticorpi nu vor fi obligaţi să stea în carantină dacă sunt expuşi la coronavirus.

De săptămâna viitoare, britanicii vor putea primi teste pentru anticorpi COVID-19 pentru prima dată, ca parte a unui nou program al guvernului.

Începând de marţi, adulţii din Anglia, Ţara Galilor, Scoţia şi Irlanda de Nord vor putea să se înscrie în program. Vor putea participa la schemă până la 8.000 de persoane.

Rezultatele studiului vor fi folosite pentru monitorizarea nivelului de anticorpi COVID-19 la persoanele confirmate cu boala.

Va fi prima dată când teste de anticorpi vor fi oferite populaţiei generale, iar acest lucru vine pe fondul discuţiilor legat de derularea campaniei de administrare a unei doze suplimentare de ser anti-COVID celor care au schema de vaccinare completă.

Unii experţi din Regat au spus că este nevoie de mai mult timp pentru a decide dacă a treia doză este necesară.

sursa: News.ro, sursa foto: gov.il

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Trebuie să recunoaștem ca Romania nu face nicio mișcare prea acrobatică pentru sănătatea românilor. Decât dacă pică gratis ceva de la Uniune… cum a fost vaccinul.

  In rest, rămâne cum am stabilit… poa’ sa moară romanii cat mai multi, spre amuzamentul conducătorilor dragi.

  • Nu. Vaccinurile sunt platite tot din banii nostri, prin impozitele si taxele pe care le platim. La fel si cei 100 de lei care se vor da ca mita pentru vaccinare. Nimic nu e gratis.

  • @Raoke
   🤮🤢🤮🤢🤮🤢

 2. Cat priveste masura luata de MB si Israel, ea este salutara. Ar trebui sa luam si noi exemplu.

 3. uk si israel cele mai vaccinate tari au si cele mai multe infectari ..se pare ca experimentul nu merge prea bine dar nimeni nu le-a spus politicienilor ca virusul e bland si foarte adaptabil..scoti 10 feluri de vaccinuri apar 11 variante noi…ce se prevede la orizont e o varianta ce ne va da fiori

  • Tu chiar crezi ca un karalelete facut in lab va putea extermina rasa umana? Te inseli amice! Putzoii astia care se .joaca in lab cu virusii habar nu au ce capabilitatzi are homo sapiens!