G4Media.ro

Marea Britanie a publicat o listă cu 59 de țări „sigure”. Cetățenii…

Marea Britanie a publicat o listă cu 59 de țări „sigure”. Cetățenii care se întorc acasă din aceste țări nu trebuie să stea în izolare. România nu apare în listă

În 3 iulie, pe site-ul gov.uk a fost publicată o listă care prevede un număr de 59 de țări, considerate „sigure” pentru călătoriile cetățenilor englezi și rezidenții Marii Britanii. Mai precis, toți cei care călătoresc în aceste țări, iar apoi revin în Marea Britanie, nu vor mai fi nevoiți să rămână în autoizolare pentru perioada de 14 zile.

România nu se numără însă printre cele 59 de țări:

Andorra Germany New Zealand
Antigua and Barbuda Greece Norway
Aruba Greenland Poland
Australia Grenada Réunion
Austria Guadeloupe San Marino
Bahamas Hong Kong Serbia
Barbados Hungary Seychelles
Belgium Iceland South Korea
Bonaire, Sint Eustatius and Saba Italy Spain
Croatia Jamaica St Barthélemy
Curaçao Japan St Kitts and Nevis
Cyprus Liechtenstein St Lucia
Czech Republic Lithuania St Pierre and Miquelon
Denmark Luxembourg Switzerland
Dominica Macau Taiwan
Faroe Islands Malta Trinidad and Tobago
Fiji Mauritius Turkey
Finland Monaco Vatican City
France Netherlands Vietnam
French Polynesia New Caledonia

Măsura intră în vigoare din 10 iulie, astfel că toți cetățenii care revin acasă, fără să fi tranzitat altă țară care nu se află în listă, nu vor mai avea obligația să rămână în izolare, pentru perioada specifică de 14 zile, potrivit gov.uk .

Irlanda este deja scutită ca parte a zonei comune de călătorie, la fel ca Insulele Channel și Insula Man, se precizează în comunicarea guvernului.

În plus, „sunt scutite de măsura izolării și cele 14 teritorii britanice de peste mări”.

Listă poate fi modificată, în zilele următoare, în urma discuțiilor ulterioare dintre Marea Britanie și partenerii internaționali, mai precizează documentul publicat pe site-ul Guvernului.

„Informațiile pentru călătoriile în Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord vor fi publicate în timp util”, se precizează în comunicat.

 

Sursa Foto: boris johnson/discurs premier marea britanie

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

  1. Ha! Romanii vor fi buni doar cand vor avea ei nevoie URGENT de oameni la muncile de jos din agricultura, sa le facă profit nesimțit.

  2. Cand va fi vorba de cules ceva legume, romanii vor fi number one la admisi. Ii imbarca Werner personal in trenuri.

  3. Ne costa mult excesul de zel al guvernantilor romani de a cutreiera caminele de batrani in cautare de infectati de coronavirus pentru a fi pe placul stapanilor lor globalisti. Guvernantii din Polonia pun pe prim plan cetatenii lor si uite ca sunt pe lista, in timp ce slugile securiste din Romania se gudura pe langa globalisti prin executarea planul pandemic.

    • Mă bucur că mai sunt oameni care văd lucrurile în lumină, pe când cei mai mulți parcă sunt orbi.

  4. Pentru ca cine nu-si dorește sa intre in UK acum? UK, acest US al Europei este in topul mondial al morților si există raspandire comunitara inca accentuata. Insularismul lor este desuet si nu mai impresionează pe nimeni. Au insule de radicali islamiști, radicali sikh si in general au atras toti colorații din Europa de Est

  5. De ce autoritățile fin România nu fac ceva și pentru Romani care vor sa plece in Marea Britanie sa nu stea in carantina ?? De ce România este o țara de rahat!!?

  6. Cata ipocrizie pe porcii astia englezi betivi…Mai acum doua luni, Italia era focarul Europei si marcata peste tot cu rosu, acum brusc peste noapte a devenit „zona sigura” si s-au dat drumul la zboruri inspre si dinspre ei?! Cat de patetic! Iar englezii retardati au introdus si ei carantina la intrarea in tara, tocmai acum, in timp ce pe plajele lor se inghesuie cu miile si in toate locurile publice, nu se tine cont de absolut nicio restrictie si au depasit Italia la numarul de morti din Europa! E halucinant ce se intampla!

  7. Ambasadorul Mihalache doarme pe mii de euro! Trezește-te domnule, dacă nu demisia!

  8. Mihalache doarme. Trezește-te, dacă nu demisia!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.