G4Media.ro

Marea Britanie: Sprijinul din partea opiniei publice ruse pentru războiul din Ucraina…

Sursa foto: Wikimedia Commons / Svetlov Artem

Marea Britanie: Sprijinul din partea opiniei publice ruse pentru războiul din Ucraina scade substanțial

Ministerul Apărării din Marea Britanie a transmis, în buletinul său informativ zilnic, că sprijinul din partea opiniei publice ruse pentru războiul din Ucraina „scade substanţial”, relatează Agerpres potrivit DPA.

„Cu Rusia improbabil să obţină succese majore pe câmpul de luptă în următoarele câteva luni, menţinerea unei aprobări chiar tacite a războiului, în rândul populaţiei, va fi probabil tot mai dificilă pentru Kremlin”, a transmis ministerul citat.

„Datele arată că 55% dintre ruşi sunt favorabili tratativelor de pace cu Ucraina, doar 25% afirmând că sprijină continuarea conflictului”, a adăugat Ministerul Apărării de la Londra, care citează media ruse.

La începutul războiului, în jur de 80% dintre ruşi susţineau ceea ce Kremlinul numeşte „operaţiune militară specială” în Ucraina.

De la începutul războiului din Ucraina, Ministerul Apărării britanic publică date ce au drept scop să contracareze informaţiile difuzate de Rusia legate de conflict. Moscova acuză Regatul Unit că duce o campanie de dezinformare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Intrebare catre redactia G4media: Marea „Brintanie” include si Aglia? 🙂

  2. Cum să se interpreteze? Pai 55% NU vor război chit că-i împiedică kgb-ul si cad de la etaj. 20% nu zic nimic, de frică să nu zică adevărul, că nu mai vor război, 25% se declara favorabili războiului dar 15% dintre cei 25% doar de frică iar cei 10% sunt cei care nu lupta și fură, cleptocratii si amantele lor! 😏