G4Media.ro

Marcel Vela: Condițiile în care se vor desfășura slujbele în interiorul bisericilor…

Marcel Vela: Condițiile în care se vor desfășura slujbele în interiorul bisericilor le vom stabili printr-un Ordin comun al Ministrului Afacerilor Interne și Ministrului Sănătății

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a întărit precizarea că printre măsurile de relaxare adoptate astăzi în ședința de Guvern s-a luat și decizia ca slujbele sau adunările religioase să poată fi organizate în interiorul bisericilor. Oficialul a postat un mesaj aparte pe pagina personală de facebook, menționând și faptul că regulamentul privind desășurarea slujbelor în biserici se va stabili printr-un Ordin comun al Ministrului Afacerilor Interne și Ministrului Sănătății.

Mai jos, mesajul ministrului Vela:

„Dragi prieteni,

Nu cred că a existat o perioadă din vremurile moderne în care oamenii să își ridice atât de mult privirea către Cer, în căutarea speranței.

Ne-am dat seama că suntem precum o frunză plutitoare, iar dimineața fiecărei zile reprezintă cel mai frumos cadou pe care îl primim și pentru care uităm de multe ori să mulțumim când deschidem ochii.

Ne-am gândit cu grijă la toți cei pe care îi iubim, ne-am rugat împreună și am căutat lumina sfântă, mai mult ca niciodată, în interiorul nostru.

Ne-am întors privirea către adevărata valoare care guvernează lumea, iubirea față de aproapele nostru.

Fiecare efort a fost făcut din iubire și respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și pentru că ne pasă.

Viitorul aparține doar celor care nu se dezic de această valoare, deci să avem în continuare grijă de viață și să o prețuim!

Printre măsurile de relaxare adoptate astăzi în ședința de Guvern s-a luat și decizia ca slujbele sau adunările religioase să poată fi organizate și în interior.

Condițiile în care se vor desășura slujbele în interior le vom stabili printr-un Ordin comun al Ministrului Afacerilor Interne și Ministrului Sănătății.

Așa cum am spus mai sus, să iubim viața și să ne rugăm pentru sănătate, indiferent de religia și credința fiecărui compatriot!

Dumnezeu să binecuvânteze România!”

 

Sursa Foto: Facebook/Marcel Vela

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. dosarul revolutiei ? nerezolvat! asa va ramane!
  dosarul mineriadei ? nerezolvat! asa va ramane!
  dosarul 10 august ?nerezolvat! asa va ramane!

  cei care au furat scapati!

  pentru asta s-au dat pensii speciale, privilegii, sinecuri, cumul, „afaceri”.

  • N-au rezolvat altii dosarul Kennedy …

   Si acolo se dau … „pensii speciale, privilegii, sinecuri, cumul, „afaceri” … pe rupte.

   Printeaza americanii dolari in draci …

  • multumim Partidului si securistilor ca e la fel si la noi!

 2. Regula nr. 1: fara spaga in altar, slujbele se vor desfasura doar cu chitanta de serviciu prestat legal. Gen 50 lei taxa de casatorie.

  Consecinta: popii devin toti taximetristi. Nu d-aia cu firma si pret afisat pe portiera. D-aia cu negocieri si cu oprire in padure la Baneasa.

 3. Lingeti gasca BOR ca sa va ajute la alegeri! Rusine! Ce fel de ministru de interne esti, Vela?

  „Nu cred că a existat o perioadă din vremurile moderne în care oamenii să își ridice atât de mult privirea către Cer, în căutarea speranței.” Daca si-o ridica, si-o ridica de prosti ce sunt! Sa caute speranta la ceruri pana cand li se vor usca c.o.a.iele! Mai bine sa se apuce sa gandeasca eficient in slujba binelui comun! BOR = bani prapaditi efectiv degeaba.

 4. In doua luni termina si ei ceva

 5. Nu doriți, domnule Vela, să re rugăm puțin și pentru cei loviți cu bestialitate de uneltele dnei Carmen Dan și a „marelui conducător” Dragnea? Rugați-vă tovarășe Vela și scoateți adevărul la lumină. DACĂ VREȚI. Am vaga bănuială că PNL a căzut de mult la pace cu PSD. Deci peste 30 de ani nici copilul meu, care va fi bunic atunci, nu va avea știri despre Dosarul 10 August 2018. Așa cum eu nu am văzut condamnați vinovații de la Revoluție și Mineriadă. De cine vă temeți tovarăși? În istoria adevărată vor fi oricum consemnati criminalii și groparii acestei țări. Vă rugați des, tovarășe Vela?