G4Media.ro

Marcel Vela: Azi voi semna un ordin de ministru care va simplifica…

Marcel Vela: Azi voi semna un ordin de ministru care va simplifica înmatriculările, radierea și obținerea autorizației provizorie de circulație a autovehiculelor

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunțat, vineri, că va semna un ordin de ministru prin care înmatriculările autovehiculelor ar urma să se facă mai ușor.

”Toți dealerii și producătorii, Dacia și Ford, vor avea posibilitatea să înmatriculeze direct, printr-un singur document, printr-un mandat pe care vânzătorul îl încheie cu cumpărătorul”, a explicat Vela.

El a mai spus că ordinul simplifică și procedurile privind radierea, obținerea autorizației provizorie de circulație, obținerea unui duplicat al actulului de înmnatriculare, pot să obțină o autorizație pentru probe, pentru noile modele care se vor produce în viitor, care au nevoie de teste de încercări.

”Pe lângă această simplificare o să procedăm și la o descentralizare a serviciilor de obținere a permiselor de conducere și de înmatriculare. Acolo unde există distanțe mari între reședința de județ și cetățeni, am decis să facem un proiect să apropie acest serviciu de cetățeni. Sediul județean de la Deva să poată avea un punct de lucru și în Petroșani”, a mai spus ministrul de interne.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ce spui si daca sediul judetean din Suceava ar avea un punct de lucru su la Radauti:? Vela, tu stii ca in Germania, fiecare primarie face ceea ce spui tu? Ar fi bine sa iei legatura cu Violata , ea stie cum e in Germania.