G4Media.ro

Marcel Ciolacu susține că atacurile lui Klaus Iohannis aduc un beneficiu financiar…

Marcel Ciolacu susține că atacurile lui Klaus Iohannis aduc un beneficiu financiar PSD / Ciolacu îl acuză pe șeful statului că are atitudine de dictator: Este o disperare și o dorință de putere totală

Liderul Partidului Social Democrat și cel care deschide lista formațiunii la Buzău pentru Camera Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară, la postul de televiziune România TV, că atacurile lui Klaus Iohannis la adresa PSD aduc un beneficiu financiar pentru că nu mai este cazul să facă sondaje, fiind evident că PNL stă prost în sondaje.

„Câteodată stau și mă întreb, cred că ne-a luat locul Iohannis, se crede în opozitie. E rușinos că am ajuns în această situație, e rușinos din partea unui președinte. E campanie electorală ce face președintele. (…) Măcar să vă plătească la tv timpii de antenă. Cred că s-a obișnuit toată lumea cu aceste atacuri, mai mult, nouă ne-a adus și un beneficiu financiar, noi nu mai facem sondaje. Când îl vedem pe președinte că vine la TV și ne atacă, e clar că PNL stă prost în sondaje. Noi nu am mai făcut sondaje de ceva timp și nici nu am de gând să fac”, a precizat liderul PSD.

Întrebat despre oportunitatea organizării alegerilor parlamentare pe 6 decembrie, raportat la contextul pandemic, Marcel Ciolacu a precizat că în opinia sa românii nu și-ar fi dorit acest lucru. De asemenea, Ciolacu este de părere că după scrutin va fi reinstaurată starea de urgență.

Marcel Ciolacu: Sunt convins că romanii nu și-au dorit alegeri pe 6 decembrie, ci voiau să aștepte vaccinul și apoi.

Moderator: Ce ați face dacă după 6 decembrie ați obține majoritatea în Parlament, redeschideti piețele, școlile?

Marcel Ciolacu: O să ne organizăm cu totul și cu totul altfel. Ei, de fapt, ca să nu își asume nimic, sunt incompetenți și nu au capacitatea să se organizeze, închid cu totul. Categoric că trebuie deschise!

Moderator: Vă așteptați să reinstaureze starea de urgență?

Marcel Ciolacu: Categoric, numărul de decese a crescut alarmant. Noi nu vorbim de niciun platou, trendul ascendent al Covidului există în România.

Liderul Partidului Social Democrat l-a mai acuzat pe președintele Klaus Iohannis că are „atitudine de dictator” pentru că își dorește să obțină puterea absolută după alegerile parlamentare.

„Eu nu cred că românii nu și-au dat seama cu cine au de-a face: cu un guvern incompetent si cu un politruc. Eu nu am văzut o garnitură de miniștri mai slabă decât în acest moment. Este o disperare și o dorință de putere totală.(…)  Și-au făcut niște socoteli că vor câștiga aceste alegeri detașat. Eu vă spun că lucrurile nu stau chiar așa! De data aceasta si-au făcut o socoteală proastă. Poporul stie mai bine decât noi, politicienii, cu cine să voteze”, a mai subliniat acesta.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cine-l mai asculta pe Ciolacu?

  2. Tâlharul tot la banii altora râvnește.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.