G4Media.ro

Marcel Ciolacu merge în vizită oficială în Republica Moldova/ Președintele Camerei Deputaților…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Marcel Ciolacu merge în vizită oficială în Republica Moldova/ Președintele Camerei Deputaților se întâlnește cu Maia Sandu și Natalia Gavrilița

O delegaţie parlamentară condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, începe luni o vizită oficială de două zile în Republica Moldova, transmite Agerpres.

Vizita are loc la invitaţia preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

„Acţiunea are caracter de reciprocitate, ca urmare a vizitei în România, în 2021, a preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova, împreună cu o delegaţie parlamentară, şi are ca scop continuarea şi intensificarea dialogului existent între România şi Republica Moldova, permiţând punerea în valoare în acest sens a instrumentelor pe care le oferă diplomaţia parlamentară”, potrivit unui memorandum intern al Camerei Deputaţilor.

Pe lângă discuţiile la nivel parlamentar, Ciolacu mai are programate întâlniri cu preşedintele şi cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu şi Natalia Gavriliţă.

Din delegaţie fac parte vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Daniel Suciu (PSD), vicepreşedintele Grupului Pro-America, Ana-Maria Cătăuţă (PSD), care este şi preşedinte al Comisiei comune a Camerei şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO, preşedintele Comisiei pentru învăţământ de la Camera Deputaţilor, Natalia Intotero (PSD), vicepreşedintele Comisiei pentru politică externă, Andi Cristea (PSD), precum şi Eugen Constantin – director la Cancelaria preşedintelui Camerei Deputaţilor şi Liviu Şova, consilier.

Din partea Senatului vor participa preşedintele Comisiei pentru politică externă, Titus Corlăţean (PSD), şi preşedintele Comisiei pentru afaceri europene, Angel Tîlvăr (PSD).

Conform memorandumului, Marcel Ciolacu se va întoarce în ţară în seara zilei de luni, iar ceilalţi parlamentari din delegaţie în dimineaţa zilei de marţi.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Sa speram ca nu se transmite corupția.

 2. Doamnă Președinte, doamnă Premier,
  Să stați cu ochii pe poșete ca pe butelie și să nu aduceți la intâlnire animale de companie, intrucât instinctul de hăitaș nu dispare peste noapte, chit că „breten” Omar n-a mai vânat de o veșnicie…!

 3. Asta a terminat treaba in tara si acum se pkimba. Toate merg unse in Romania.

 4. Macar barbereste-te, ceapistule, ca se sperie femeile alea de tine!

 5. pesedistii probabil ii vor face propunerea Maiei Sandu de a candida din partea lor la prezidentialele din 2024;

  • Si dupa ce ii refuza o vor intreba pe Kovesi.

 6. vedeti ca Cialocu mananca mult, sa-i pregatiti doua-trei portii de mancare.

  Apropo, pe Cristian Rizea cand il extradeaza Rep Moldova?

 7. Probabil merge in Moldova sa-i anunte ca de acum Romania nu le mai da nimic gratis