G4Media.ro

Marcel Ciolacu, despre legea offshore: O să semnăm proiectul, săptămâna viitoare, îl…

Foto: Sondă offshore / ExxonMobil

Marcel Ciolacu, despre legea offshore: O să semnăm proiectul, săptămâna viitoare, îl depunem în Parlament pe procedură de urgenţă/ Şi eu şi domnul Ciucă, domnul Kelemen Hunor vom semna legea, toţi liderii coaliţiei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că legea offshore, care permite exploatarea gazelor din Marea Neagră, va fi depusă la Parlament săptămâna viitoare, proiectul urmând a fi semnat de către cei trei lideri ai partidelor din coaliţia de guvernare.

„Toţi trei (liderii partidelor din coaliţia de guvernare – n.r.) o să semnăm proiectul săptămâna viitoare, îl depunem în Parlament pe procedură de urgenţă. La ultima coaliţie am avut discuţii, am hotărât parametrii legii şi va intra în Parlament săptămâna viitoare. Şi eu şi domnul Ciucă – pentru că suntem toţi parlamentari – domnul Kelemen Hunor vom semna legea, toţi liderii coaliţiei”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, într-o emisiune la Antena 3.

Liderul PSD a susţinut că depunerea la Parlament este o „cale mai uşoară” decât promovarea proiectului de lege prin Guvern.

„Şi am făcut şi modificarea, nu este numai offshore, este şi onshore, pentru adâncime, pentru deep, făcută pe aceeaşi legislaţie, adică şi Romgazul va beneficia de aceleaşi facilităţi”, a adăugat Marcel Ciolacu.

El a susţinut că vede „determinare politică” şi „coerenţă legislativă, guvernamentală şi executivă” .

Ciolacu a spus că România „a scăpat de şantajul” Rusiei cu privire la importurile de gaze.

sursa: News.ro, Foto: Sondă offshore / ExxonMobil

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Ca și cum dacă o semnează cei 3 muschetari legea e ca și adoptată!

  2. O sa, o sa, o sa……

  3. 1. Si cam care-i parandaratul pentru liderii coalitiei, Ciolake, Ciuka si Kelemen?
    2. Si daca tot vor avea romanii gaze doar din Romania, vor fi la un pret mic sau ii veti jefui in continuare, ca si cum gazele vin de la Putin? Care e beneficiul pentru romani? Doar mai multi bani de praduit pentru alianta mafiota PSD-PNL-UDMR?

  4. Cum dreaqu se face, ca tot ce trebuia făcut demult, „SE VA FACE”. Exact ca în comunism, ne spunea ceaușescu ca toate lucrurile bune se vor petrece în viitor. Defapt, tot ciuma roșie este la putere și acum.

  5. Încă nu s-au trezit postacii sa dea vina pe USR 😂😂

    • Nu dar USR critica de ce se face si sigur e ceva rău ca nu au făcut-o ei.

  6. Asa functioneaza acum lucrurile, prin procedura de dictatura.