G4Media.ro

Marcel Ciolacu, de Ziua Internaţională a Pădurilor: Atât timp cât PSD va…

Sursa foto: Pixabay

Marcel Ciolacu, de Ziua Internaţională a Pădurilor: Atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde / PSD va propune înăsprirea legislaţiei astfel încât tăierile ilegale să fie pedepsite la fel de dur precum corupţia

Liderul PSD Marcel Ciolacu transmite marţi, Ziua Internaţională a Pădurilor, că atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde, el afirmând că au soluţiile concrete astfel încât să nu dea posibilitatea vânzării suprafeţelor de pădure, dar să şi respectăm jaloanele din PNRR şi principiile OECD, informează News.ro.

Preşedintele PSD scrie pe Facebook că în pepiniera Dobroţ din Argeş a întâlnit oameni care iubesc cu adevărat pădurea şi care îşi dedică întreaga carieră îngrijirii şi protejării ei. ”De aceea, de Ziua Internaţională a Pădurilor vreau să transmit că atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde. Asta vreau să le transmit şi tuturor angajaţilor Romsilva. Avem soluţiile concrete astfel încât să nu dăm posibilitatea vânzării suprafeţelor de pădure, dar să şi respectăm jaloanele din PNRR şi principiile OECD”, precizează liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu anunţă că ”PSD va propune şi susţine măsuri de regenerare a pădurilor, astfel încât să reuşim să creştem suprafaţa forestieră a ţării”.

”Mai mult, PSD va propune înăsprirea legislaţiei astfel încât tăierile ilegale să fie pedepsite la fel de dur precum corupţia”, arată preşedintele PSD.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Moama, asa de dur? O sa ploua cu prescrieri de fapte, ca in cazul coruptilor?

 2. Hehehehehe…..

 3. Cum asa? coruptia este pedepsita dur? la fel si plagiatul?

 4. de 33 ani .. ei si cu UDeMeReu si cu PeNeLeu
  chiar si MARELE TRADATOR a plantat copacei si a rezolvat problema cu INALT PATRONAJ impreuna cu ALEXE TABLA

  … ba ne-am sataurat (unii) de minciunile voastre

 5. Doamne fereste! Daca tratam taietorii de lemne la fel de dur ca pe corupti, adio padure de tot. Omul asta nu are rusine.

 6. Ciolacu vorbeste codat. E nume de cod pentru „Liber la taiat!”

 7. Vin alegerile, PSD pierde teren in fata AUR deci se foloseste din ce in ce mai mult de mesaje categorice specifice AUR, fara nici o acoperire nici in prezent nici in viitor evident. Furtul de lemn e o practica banala din care multi se imbogatesc, inclusiv de la PSD , in mod cert.

 8. Din seria demagogia salveaza Romania (psd-ista). Vai de paduri cu asa politicieni.

 9. Domnu’ PSD-ist e cu vrajeala ! Vanzarea padurilor nu are treaba cu furtul si taierile ilegale ! Problema Romaniei sunt exploatarile ilegale si furtul ! Majoritatea exploatarilor ilegale si furturilor au loc cu complicitatea autoritatilor ! Mafia taierilor ilegale este foarte complexa si extinsa pana la nivel politic ! Judetul Arges a avut si are probleme cu aceasta mafie ! Au fost „rasi” munti intregi din Iezer-Papusa si Fagaras in perioadele din trecut ! Totul cu complicitatea autoritatilor, respectiv Politie, Romsilva, Garda de Mediu, Primari ai localitatilor apropiate de exploatari ! Si contrar propagandei hotilor, exploatarile ilegale au fost facute de firme romanesti conduse de romani apropiati de mediul politic care le-a tinut spatele ! Argesul e dominat de PSD ….deci PSD e de vina pentru jaful din padurile judetului !

 10. Nu se va vinde, doar se va tăia de mafia pesedistă

 11. Sunt permanent siderat cand acest domn incepe sa vorbeasca. Ori crede ca suntem prosti si noi nu ne dam seama, ori mesajul este pentru numai pentru electoratul lor traditional care inca mai musca la aburelile lor sau el chiar crede ce zice si atunci vad o problema de sanatate.

 12. Are dreptate Ciolacu. De 30 de ani așteptăm să apară un partid nou, modern, fără legătură cu vechile guvernări, cu baronii, cu jaful din ultimele decenii.
  Și uite că acest partid a apărut, se numește PSD.

 13. „..nu se va vinde (pt că se va fura)”. PSD votez, gata, m-ai convins. Ăștia și-au pierdut și aptitunea verbală de a minți, sau și-or fi furat-o între ei..