G4Media.ro

Marcel Ciolacu critică din nou Consiliul Concurenței după ce, în martie, spunea…

Marcel Ciolacu critică din nou Consiliul Concurenței după ce, în martie, spunea că așteaptă ”mai multă acțiune” în criza carburanților/ Ciolacu anunță și că nu mai vrea funcții fără mandat clar delimitat

Marcel Ciolacu a criticat din nou Consiliul Concurenței, joi seară, la Antena 3, după ce, în martie spunea că așteaptă ”mai multă acțiune” de la această instituție în panica stârnită de creșterea prețurilor carburanților. Social-democratul a transmis că trebuie trezit cumva la realitate Consiliul Concurenței.

Ciolacu a mai anunțat și că nu mai vrea funcții fără mandat clar delimitat: ”Sper ca anul acesta să modificăm în Parlament aceste legi”. Liderul social-democrat a mai spus că toți șefii de instituții trebuie să aibă un mandat.

 • ”Părerea mea şi a colegilor mei – şi văd că şi în coaliţie este aceeaşi părere – să nu mai existe funcţii în România, fără mandat. Există anumite instituţii, în România, în acest moment care nu au mandat delimitat (…) Am văzut ce s-a întâmplat în Rusia când nu a existat niciun mandat sau cineva, un dictator a schimbat legislaţia ca să aibă cât mai multe mandate şi unde s-a ajuns (…) Cred că toţi şefii de instituţii, la un moment dat, trebuie să aibă mandat. Acest lucru se va modifica, sper, anul acesta în sesiunile parlamentare aceste legi”, a declarat Marcel Ciolacu.

știre în curs de actualizare

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. SAU CUM SA- PROSTESTI PE CEI CARORA LE IEI SI BANII DE PE PIEPT (olga PEREMISTA DIXIT).

 2. ARE VENALI DE PLASAT IN FUNCTII CU VENITORI GROASE. VREUN mason DE buzau ?

 3. ciorrdache oare ce mai face. Pune/sterge virgule în legi – pe viață?

 4. Ma astept sa limiteze si numarul de mandate pe care le pot avea alesii locali si parlamentarii. Dar n-o sa faca asta.

 5. ciolacul, NEPLATITORUL DE IMPOZITE, A PREZENTAT SI URIASUL PACHET „SOCIAL” PENTRU LACUSTELE DE PARTID ?

 6. Ciolacu, Caciu si Ciuca spuneau in februarie ca injumatatesc accizele si vor scadea preturile carburantilor cu 1.5 lei/litru.
  Nesimtitii nu s-au tinut de cuvant, iar romanii platesc cele mai scumpe preturi din Europa la combustibili, raportat la salarii.
  Acum Ciolacu da vina pe Consiliul Concurestei pentru ca e el mincinos si n-a redus preturile combustibililor?

 7. VENALII MASONI SUNT IN FRUNTEA LACUSTELOR LA VALUL INITIAT DE MARIONETA VARANILOR.

 8. Ciolacu: sa nu mai existe functii fara mandat…de la PSD

  am corectat ce vrea ciordacu

 9. Acum șase luni spuneam că actuala coaliție politică , atât de toxica , nu va mișca un deget in a interveni în direcția stopării creșterii prețului la carburanți . Este politica psd(pcr) și acum a usl de a exfolia de resurse financiare tocmai pe cei ce muncesc , gândesc și produc plus valoare . Aceștia , că și-n perioada Ana Pauker și a lui Dej , au avut aceiași țintă . Distrugerea elitei politice și intelectuale a societății românești . O societate fără elite este ușor de condus , manevrat și ulterior furată . Ca-n codru .
  Psdistilor nu le pasa decât de musafirii matinali ai bodegilor , dornici de una mica ( pastarca) . Acesta este electoratul lor captiv la care nu renunță . Metehne vechi . Ceilalți nu prea contează . Iar ei plătesc acest preț majorat al unui carburant utilizat atât că armă socială , cât și că mijloc de sporire a bugetului de unde extrag discreționar, fără număr , fără număr ….
  Unde ne îndreptăm? Greu de spus , atâta timp cât premisele viitorului vot în Romania arata o intenție de peste 90 % a actualilor guvernanți , la care se adaugă ( preventiv) partidul remorca , Aur .