G4Media.ro

Marcel Ciolacu anunță că parlamentarii PSD vor vota pentru ridicarea imunităţii lui…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu anunță că parlamentarii PSD vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Adrian Chesnoiu: ”El ne-a rugat să facem acest lucru”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat luni că parlamentarii PSD vor vota pentru ridicarea imunităţii în cazul lui Adrian Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, anchetat de DNA, anunță Agerpres.

„Categoric (vor vota pentru ridicarea imunităţii – n.r.). E o decizie luată, mai ales că Adrian Chesnoiu ne-a rugat să facem acest lucru, indiferent de poziţia Comisiei juridice”, a arătat Ciolacu, într-o declaraţie acordată presei.

Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Chesnoiu pentru decizia de a demisiona din funcţia de ministru, menţionând că aceasta a fost abordarea corectă. Totodată, el s-a declarat convins că Adrian Chesnoiu îşi va dovedi nevinovăţia în instanţă.

„Îl felicit pentru acest gest şi această abordare corectă. (…) Cu toţii suntem vremelnici în anumite funcţii şi trecători pe acest pământ. Adrian era un foarte bun specialist, recunoscut de către toată lumea, atât la Bruxelles, cât şi de către fermieri, agricultori. Este un moment delicat pentru Adrian, dar cu abordarea pe care a avut-o… şi sper ca lucrurile să se grăbească, să nu treneze acest dosar mai mult decât trebuie în anumite zone şi să fie trimis cât mai repede în judecată. Îşi va dovedi nevinovăţia”, a spus liderul PSD.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut, joia trecută, Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii pentru efectuarea urmăririi penale faţă de Adrian Chesnoiu.

Ulterior, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunţat că se retrage din funcţie şi se autosuspendă din Partidul Social Democrat. De asemenea, el le-a cerut deputaţilor să voteze pentru ridicarea imunităţii parlamentare.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis să trimită cererea DNA de ridicare a imunităţii deputatului Adrian Chesnoiu la Comisia juridică pentru întocmirea raportului pentru luni, iar votul va fi dat în şedinţa de plen de marţi.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Citește și: DNA cere ridicarea imunității ministrului Adrian Chesnoiu (PSD), acuzat de abuz în serviciu la trucarea unui concurs de angajare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Altfel arata stirea daca ii ruga sa NU faca asta, ca e inocent. Asa justitia se va preface, pedeapsa va fi cel mult o urechere si va fi si circ si paine pentru prostime… Au apus timpurile cand plangeau infractorii in parlament ca sunt inocenti!!

    • „justitia” ESTE ACUM O ANEXA A PARTIDULUI.

    • n-are nicio logica ce spui. tocmai, ca daca ii ruga sa nu ridice era semn clar ca e vinovat, pentru ca daca nu esti vinovat e logic ca nu ai nimic de ascuns si deci nu ai de ce sa nu poti fi anchetat. bine, oricum nu vor vota sa ridice, dar asta e alta discutie. ciolacu doar e cu textele.

  2. Aproape mi-au dat lacrimile…

  3. Penibil
    politician roman