G4Media.ro

Marcel Boloş: Nu este un an uşor 2024 şi de aceea cred…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Boloş: Nu este un an uşor 2024 şi de aceea cred că trebuie multă chibzuinţă din partea membrilor coaliţiei, când se vor decide fie să păstreze protocolul, fie să îl modifice / Orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat luni seară, la TVR Info, despre schimbările aşteptate la nivelul coaliţiei de guvernare, la rodaca premierilor din luna mai, că nu este un an uşor 2024 şi de aceea crede că trebuie multă chibzuinţă din partea membrilor coaliţiei, când se vor decide fie să păstreze protocolul, fie să îl modifice, el arătând că orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere. Despre ruperea coaliţiei, Boloş a spus că nu crede în acest scenariu şi în opinia sa aceasta este coaliţia care are o perioadă de parteneriat lungă la dispoziţie pentru că este spre binele românilor, relatează News.ro.

Ministrul Marcel Boloş a afirmat că este o decizie pe care o va lua coaliţia în privinţa modificărilor aduse protocolului de guvernare.

”Aici, fiecare partener din coaliţie îşi fixează obiectivele, având în vedere că anul 2024 este un an important pentru fiecare dintre partidele din coaliţie şi în funcţie de aceasta se va decide fiecare partid cum îşi realizează cel mai bine obiectivele. Nu este un an uşor anul 2024 şi de aceea cred că trebuie multă chibzuinţă din partea oricărui din membrii coaliţiei, când se vor decide fie să păstreze protocolul, fie să modifice protocolul. Eu cred că orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere. E posibil acest lucru”, a spus Boloş.

Ministrul a dat exemplul lui, precizând că atunci când a revenit la minister a avut nevoie de o perioadă de o lună de zile pentru a-şi da seama unde suntem şi ce măsuri trebuie luate.

Întrebat dacă se rupe coaliţia din cauza tensiunilor din ultima vreme, Boloş a răspuns: ”Nici vorbă, este coaliţia care cred că are o perioadă de parteneriat lungă la dispoziţie pentru că este spre binele românilor”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Bolos ar trebui sa cedeze ministerul la „rotativa” si incepe sa cotcodaceasca ca „trebuie chibzuinta”, adica sa ramana tot el la minister, ca e de neinlocuit! 😛
    Stai, bre, linistit, ca are si PSD incompetenti care sa te inlocuiasca! 🙂

  2. Numai la ciolan la e gândul. Banii să zornăie pe card, mațul să fie plin și proștii să le plătească salariile.

  3. Oare cei care voteaza PNL au inteles ca PNL nu mai exista de cel putin vreo 10 ani?