G4Media.ro

Maraton de sterilizare gratuită a animalelor de companie, la Constanța: Responsabilitate față…

Maraton de sterilizare gratuită a animalelor de companie, la Constanța: Responsabilitate față de propriile animale, de Ziua Națională

Un maraton de vaccinare gratuită a animalelor de companie va avea loc la Constanța, în perioada 30 noiembrie-1 decembrie.

„Animal Society, cu sprijinul Four Paws International și cel al Primăriei Municipiului Constanța, organizează cea de-a doua ediție a Maratonului Responsabilității. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, toate părțile implicate se vor strădui să înregistreze un nou record în ceea ce privește sterilizarea gratuită a animalelor de rasă comună din oraș, câini și pisici”, au transmis organizatorii, luni, printr-un comunicat de presă.

”Pentru rezultate mai eficiente și sustenabile, am decis, alături de partenerii noștri și de autorități, să organizăm, această a doua ediție a Maratonului Responsabilității în Constanța. Ne pregătim pentru două zile în care ne-am propus să depășim recordul anterior, de peste 200 de animale sterilizate. Întreaga echipă de medici ai Animal Society va fi prezentă și se va lucra cu program prelungit. Îi invităm pe constănțeni să sărbătorească Ziua Națională prin responsabilitate față de propriile animale de companie și față de comunitatea din care fac parte și să profite de acest program gratuit de sterilizare.”, a declarat Anca Tomescu, președintele Animal Society.

„Vrem ca în orașul nostru să nu mai existe animale de rasă comună nesterilizate, abandonate, de care să nu se îngrijească nimeni. Mulțumim constănțenilor care s-au alăturat cauzei noastre și au dus animalele fără stăpân la sterilizat ori au sprijinit echipele Animal Society de pe teren în misiunea lor. Facem în continuare apel la constănțeni să sprijine medicii și voluntarii Asociației pentru a stopa înmulțirea necontrolată a animalelor comunitare. În acest fel vom reuși să avem grijă de animalele fără stăpân ale Constanței și, totodată, de comunitatea din care facem parte ”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.

„Maratonul Responsabilității se va desfășura la sediul Adăpostului pentru animale fără stăpân Constanța, strada Vârful cu Dor nr. 5. Cei interesați sunt rugați să înregistreze din timp o programare la numărul de telefon 0754 208 630”, au mai transmis organizatorii.

sursa foto: Pexels/ Eddie Galaxy

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. bag maidanezii si ziua nationala in aceeasi oala – probleme?