G4Media.ro

Manifestații în Berlin și Stuttgart. Aproximativ 1.000 de persoane au ieșit să…

Manifestații în Berlin și Stuttgart. Aproximativ 1.000 de persoane au ieșit să protesteze față de restricțiile impuse de autoritățile germane

La Berlin şi Stuttgart au avut loc, sâmbătă, manifestaţii împotriva restricțiilor impuse de autorități în fața epidemiei de Coronavirus. Aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat în Berlin pentru a protesta față de măsurile restrictive impuse de Guvern, transmite DPA, conform Agerpres.

Manifestanții au fost împiedicaţi să ajungă în piaţa din faţa clădirii, încercuită de poliţie. Câteva persoane au fost arestate.
Poliţia a folosit în mod repetat megafoane pentru a le cere protestatarilor să plece. Treptat, aceștia au părăsit zona.

„Cei care au demonstrat au venit din tot spectrul politic, printre participanţi fiind inclusiv bine-cunoscuţii populişti de dreapta, membri ai formaţiunii extremiste Alternativa pentru Germania, adepţi ai teoriei conspiraţiei şi alţii”, scrie DPA.

Astfel de proteste au avut loc la Berlin în ultimele patru sâmbete. În această săptămână, 200 de poliţişti au fost dislocaţi pentru a face faţă evenimentului.

În Stuttgart, între 350 şi 500 de oameni s-au adunat în centrul oraşului pentru a protesta față de pierderea drepturilor lor fundamentale, a transmis poliţia şi organizatorii.

Protestul a fost organizat de un grup numit ‘Querdenken’ şi şeful acestuia, Michael Ballweg, a spus că demonstraţia are în vedere drepturile de bază, precum dreptul de asociere şi libertatea de credinţă.

Sursa Foto: Agerpres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Există teoria conspirației in Germania? Ciudat! Daca teoria asta se verifica atunci cum se va chema?

 2. Patru jandarmi pentru un batranel?Bai, de ce nu mergeti la cules de sparanghel?Acolo, aveti miscare pe deplin, aer soare…

  • Pentru că oameni aia nu prestează astfel de munci. Alea sunt pentru oameni săraci, needucați și fără coloana vertebrală din țări că România sau…. România

  • Excelent :)))

   Pana la urma tot selectie naturala ii zice, nu ?

  • Vezi-ti de treabă, Ovidiu. Ai un copil de crescut și crede-mă o femeie singura cu copil nu poate trece prin actuala situație , la ce le trece astora prin capetele alea seci.

 3. Și nemții au nebunii lor. Le-ar trebui o săptămână în România, cu declarații, să n-aibă voie să se plimbe, cu parcuri închise, și apoi să-i văd!

 4. Pentru că oameni aia nu prestează astfel de munci. Alea sunt pentru oameni săraci, needucați și fără coloana vertebrală din țări că România sau…. România .

 5. Care Romania? Este vreo tara cu numele acesta? Sau poate Pomavia.

 6. Sa deschida doamna procuror european dosar la jandarmii nempți, sa se afle cui trebuie sa-i manance cuculetu!!!