G4Media.ro

Mandat de arest preventiv pentru liderii grupării din Arad acuzate de contrabandă…

Mandat de arest preventiv pentru liderii grupării din Arad acuzate de contrabandă cu țigări / Șeful grupării, Cosmin Ionuț Mladin, a fost dat în urmărire națională

UPDATE Ora 15.15: Liderul grupării, Cosmin Ionuț Mladin, a fost dat în urmărire națională, după ce a fost căutat de polițiști la mai multe locații și nu a fost găsit.

Tribunalul București a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, iar Poliția l-a dat în urmărire.

UPDATE Ora 14.35: Șeful grupării, Cosmin Mladin, este căutat de polițiști în mai multe locații, pentru a fi dus în arestul poliției, potrivit surselor G4Media.ro.

Dani Copil a fost oprit în trafic, localitatea Pecica, aflată la graniță și este în custodia poliției.

Știrea inițială: Liderii grupării din Arad acuzate de contrabandă cu țigări au fost arestați preventiv, luni, pentru 30 de zile, de Tribunalul București.

Vineri, Tribunalul București a amânat pronunțarea până luni. Instanța a emis mandatul după două zile în care cei doi nu au avut nicio măsură.

Liderul grupării, Cosmin Mladin, şi un locotenent al său, Dani Copil, au fugit cu câteva ore înaintea descinderilor DIICOT. Ei au revenit după percheziții și s-au prezentat la termenul de vineri de la tribunal.

Acuzaţiile sunt de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă și spălare de bani. În dosar, DIICOT a pus sechestru pe 622 de autoturisme, 357 de suprafețe de teren şi 50 de imobile. Au fost ridicate peste 27.000 de țigarete, 3 arme de vânătoare, peste 300.000 de lei, peste 100.000 de euro și aproape 36.000 de dolari.

Ancheta DIICOT s-a făcut în colaborare cu autoritățile judiciare din Marea Britanie (HMRC), din Ungaria (NTCA), din Franța și Germania.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Explozia din Arad?

  2. Da, greu se mai ”înduplecă” ”justiția” să-i rețină pe borfași!

  3. Sigur sunt autoritati locale si din capitala manjite in dosarul asta, deci sentinta va fi light si va veni dupa ani si ani…

  4. Ministrul de Interne nu scoate o vorba despre cartita din politie care i-a avertizat pe capii retelei.
    Doar iau pensii speciale si cartitele !

  5. Păi, parcă îl „găsiseră”, acum iar îl caută?!!!
    Poliția și Justiția asta zici că-s compuse numai din personaje gen Stan și Bran!