G4Media.ro

Managerul Spitalului Județean din Botoșani: ”Nu am un loc la Covid, nici…

Managerul Spitalului Județean din Botoșani: ”Nu am un loc la Covid, nici pentru sora mea, nici pentru copiii mei” / Apel către medicii de familie să intre în gărzi la UPU

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani, Doina Caba, a lansat un apel către medicii de familie din judeţ să sprijine activitatea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU), care se confruntă cu un număr record de bolnavi de COVID-19 şi cu o criză de personal, în special cu studii superioare, informează Agerpres.

Caba a declarat că medicii de familie pot încheia contracte cu Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru a efectua gărzi la UPU.

„Rog medicii de familie, care vor să îşi suplimenteze veniturile, care au mai puţini pacienţi pe listă, să vină la Spitalul Judeţean să suplimenteze activitatea din UPU, cel puţin pe gărzi”, a afirmat managerul celui mare mare spital din judeţul Botoşani.

Doina Caba susţine că unitatea spitalicească pe care o conduce funcţionează la capacitate maximă în ceea ce priveşte cazurile COVID-19.

„Şi la familia mea am transmis: Vaccinaţi-vă şi protejaţi-vă! Dacă vine unul din familia mea, eu nu găsesc niciun loc, fiind eu managerul Spitalului Judeţean. Dacă mă sună acum unul şi îmi zice: ”Dă-mi un loc la COVID!’”, nu am un loc la Covid, nici pentru sora mea, nici pentru copiii mei”, a afirmat Caba.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” dispune de 243 de paturi pentru bolnavii de COVID-19.

Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Daca suna primarul din Botosani ca are sotia bolnava de covid sa vezi cum gaseste loc.

  • Nu ai înțeles nimic …
   Nici nu este asta miza, ideea e că și dacă se găsește un loc în urma unui deces în secția covid, chiar daca o internează pe mama sa sau pe soția primarului cineva tot rămâne fără șansa de a fi internat.

  • Locurile se eliberează doar prin deces? Atunci, de ce mai ajung pacienții acolo?
   ” , chiar daca o internează pe mama sa sau pe soția primarului cineva tot rămâne fără șansa de a fi internat”- chiar nu se înțelege nimic de aici! Dar,ai vrut să pari și tu o miștocară !

 2. Poate ca doamna. are dreptate,dar daca noi nu avem incredere in politicieni nu putem avea nici in managerii numiti de catre aceiasi politicieni.

  • si ne spune :
   „Şi la familia mea am transmis: Vaccinaţi-vă şi protejaţi-vă! Dacă vine unul din familia mea, eu nu găsesc niciun loc, fiind eu managerul Spitalului Judeţean. Dacă mă sună acum unul şi îmi zice: ”Dă-mi un loc la COVID!’”, nu am un loc la Covid, nici pentru sora mea, nici pentru copiii mei”, a afirmat Caba

   Adica se fac internari pe baza de pile, relatii sau faimilie ?
   Se vine ca la piata la spital ?
   —„Dă-mi un loc la COVID!”
   —500E
   ( si se impinge plicul pe masa care cade in buzunarul larg al halatului )

   Unde e politia si procuratura sa ii intrebe de sanatatatea economica pe angajatii din spitale ?
   Presupun ca stiu de acest fenomen numai de nu se baga peste ei din considerentul: Daca o sa am nevoie sa merg la spital…

   In baza carei selectii ajung sora sau copii managerului spitalului sa aiba prioritate sa intre in spital ?

 3. Pai nu au zis Catu si Iohanis ca am invins pandemia in aplauzele boborului

 4. Asa va trebuie, spagari nesimtiti!!!! Sa vezi ce inseamna sa fiu neputincios, cum eu stateam in spital si medici isi bateau joc de mine asa imi bat eu joc de voi acuma.
  Mars la munca spagar nesimtit si nu te mai vaita, dupa 30 de ani de luat spaga sa ai bunu simt sa taci!!!!
  Eroi de rahat!!!

 5. Si asta e solutia ta,invazie de bolnavi peste managerii spagari??ATAT POTI? Se psre ca doar atat!!