G4Media.ro

Managerul Spitalului Colentina, aflat în subordinea primăriei Capitalei, a fost înlocuit /…

Managerul Spitalului Colentina, aflat în subordinea primăriei Capitalei, a fost înlocuit / Noul director este fostul șef al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate

Doctorul Victor Cauni nu mai este manager al Spitalului Colentina, după ce mandatul său interimar a încetat, transmite Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. La conducerea unității medicale a fost numit Andrei Cosmin David, fostul șef al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

„Începând de astăzi, mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al domnului dr. Victor Cauni a încetat, conform prevederilor legale. În consecinţă, nu este vorba despre o demitere a domniei sale, ci despre un mandat de manager interimar care a ajuns la final. În funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina, cu un mandat de 6 luni, a fost numit începând de astăzi domnul Andrei Cosmin David, specialist recunoscut în domeniul managementului sanitar”, a precizat ASSMB, pentru Agerpres.

Până la momentul numirii, Andrei Cosmin David a ocupat funcţia de director general în cadrul Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătătate (ANMCS), instituţie în care şi-a desfăşurat activitatea timp de peste un deceniu. De-a lungul acestei perioade, a ocupat mai multe poziţii de conducere în cadrul ANMCS, inclusiv cea de preşedinte al instituţiei, menţionează sursa citată.

„Primăria Municipiului Bucureşti, care prin ASSMB administrează 19 unităţi sanitare din Capitală, are în intenţie să pregătească şi să organizeze în viitor concursuri pentru conducerile tuturor acestor unităţi”, se mai arată în comunicatul ASSMB.

În 10 iunie, Gabriela Firea, ministrul Familiei și fost primar general, îl critica dur, într-o postare pe Facebook, pe actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, pe care îl acuza că a adus medici străini să evalueze activitatea spitalelor Colentina și Sf. Maria. Gabriela Firea spunea că este grav că primarul trece peste hotărârea respinsă de PSD și PNL în CGMB și cerea „autorităților competente” să se autosesizeze.

Citește și Firea, atac la Nicușor Dan pentru că a adus medici străini să evalueze activitatea spitalelor Colentina și Sf. Maria: E grav că primarul trece peste hotărârea respinsă de PSD și PNL în CGMB. Autoritățile competente să se autosesizeze

Sursa foto: Spitalul Clinic Colentina / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. „follow the money!”