G4Media.ro

Maia Morgenstern anunță că și-a pus la dispoziție apartamentul ”pentru oameni aflați…

sursa foto: Facebook/ Maia Morgenstern, fotografie din Spectacolul ”Povestiri culese” Teatrul Godot, 17 septembrie 2021

Maia Morgenstern anunță că și-a pus la dispoziție apartamentul ”pentru oameni aflați în suferință și în nevoi”: ”O voi face în cadru organizat, pentru a nu fi trasă pe sfoară”

Actrița Maia Morgenstern a anunțat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, luni, că și-a pus la dispoziție apartamentul ”pentru oameni aflați în suferință și în nevoi”.

Morgenstern a menționat că va face acest lucru ”într-un cadru organizat” și ”prin intermediul unor organizații oficiale” pentru ca intențiile sale ”să nu fie batjocorite” și pentru ”a nu fi trasă pe sfoară”.

Actrița a mai spus că va încerca să previă ”orice fraudă și orice manipulare” și susține că în continuare ”omenia trebuie să primeze”:

 • ”M-am tot gândit. M-am hotărât. Mi-am pus la dispoziție apartamentul. Pentru oameni aflați în suferință și în nevoi. O voi face într-un cadru organizat, prin intermediul unor organizații oficiale. Pentru a fi de folos, pentru ca bunele mele intenții să nu fie batjocorite, pentru a nu fi trasă pe sfoară, cum s-a mai întâmplat. Da, sunt perfect conștientă că există riscul ca unii și alții sa profite de buna credință a oamenilor de bună credință. Da, sunt perfect conștientă ca există riscul ca suferința semenilor noștri să fie folosită în scopuri nu tocmai cinstite. Da, știu, înțeleg. Îmi asum. Voi încerca să previn orice fraudă și orice manipulare. De orice fel. Și, cu toate acestea, susțin neîncetat: Omenia trebuie să primeze. Bunătatea”.

sursa foto: Facebook/ Maia Morgenstern – fotografie din Spectacolul ”Povestiri culese”, Teatrul Godot, 17 septembrie 2021

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Nu stiu daca chiar era nevoie, ca nu vin refugiatii ucrainieni in Bucuresti. Multi se duc catre vest, polonia, cehia, etc. Ma rog, nu strica un pic de reclama…

  • Chiar credeti ca are nevoie de reclama? Inseamna ca habar n-aveti sa diferentiati valoarea de non-valoare. D-aia nici nu ma mira ca ati citit dar n-ati inteles ce scrie. A spus ca isi pune la dispozitie apartamentul, ceea ce face referire la o nevoie potentiala, nu a spus ca a cazat niste refugiati care au venit deja.

 2. In fata mea nu poate spala cu asa ceva rusinea faptelor si vorbelor de pina acum .

 3. si voi, la G4 preluati toate enormitatile de pe facebook….

  • Inainte de toate, preiau enormitatile de pe forumul propriu, cum sunt comentarii de genul celui facut de dvs.

 4. 👍 ca actiune.
  👍 ca masuri de precautie.

 5. „Ca să nu fiu trasă pe sfoară”
  Asta da omenie, asta da act umanitar !
  De PSD-istă adevărată !

  • da. postarea asta nu e despre ea si inima ei, ci paranoia si vigilenta ei. putea sa faca „cercetari” legate de veridicitatea organizatiilor fara sa ridice o spranceana in public, de parca toti vor doar sa o escrochereasca!