G4Media.ro

Mai multe restaurante din Brașov au decis să ofere o reducere de…

Actiunea restaurantelor din Brasov

Mai multe restaurante din Brașov au decis să ofere o reducere de 10% la nota de plată pentru cei vaccinaţi împotriva COVID-19

Acţiunea este lansată de Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului împreună cu Asociaţia Smart City Braşov şi oferă, prin intermediul locaţiilor din centrul Braşovului, un discount de 10 % persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva Covid-19, scrie stiri-neamt.ro.

Apelul Asociaţiilor Comercianţilor din Centrul Istoric (ACCI) din Braşov a fost urmat de 16 locaţii care oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţia avută.

Prin aceasta acțiune inedită, unică în Europa, comercianții brașoveni arată că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania.

Acțiunea de susținere a vaccinării anti-covid19 este lansată la Brașov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării și are ca scop susținerea atât a DSP, cât și a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării.

Horia Huluban, președintele ACCI Brașov BV a declarat: “Susținem campania de vaccinare și și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus.”

Acțiunea ospitalitații brașovene ține 2 luni, ea va începe pe 28 decembrie și se va încheia pe data de 28 februarie.

Restaurantele participante sunt următoarele: Pizza Roma, GoGreek, Keller Steakhouse, Restaurant Mediterra, Restaurant DaVinci, Gustări, Aftăr Stube, Ristorante Italian DOC, La Ceaun – Piata Sfatului, La Ceaun – Michael Weiss, Ograda, The Drake Pub, Ursul Carpatin, La Cave Bistro, Impresso Ba , Cucinino Pasta & Pizza.

Citește integral pe stiri-neamt.ro. 

Sursa foto: stiri-neamt.ro

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

26 comentarii

 1. Eu sunt din Brașov deci nu pot decât să-i laud. Decât că restaurantele astea sunt închise deocamdată și nu cred că se vor deschide prea curând.

  • Eu, ca alt brașovean, pot „decât” să ocolesc aceste restaurante. Și să nu mai calc pe acolo niciodată. Revenind la aceste restaurante, sunt „decât” deschise? Sau „decât” închise?„Oferta” lor este valabil cât ele sunt închise, așa-i, iar după ce se deschid pică reducerea?

 2. Eu prefer sa nu mai frecventez restaurante din cauza coronavirusului, sa fie sanatosi ,sa vina la ei cei care au distrus economia mondiala.

 3. Nu cred. Să renunțe ei la 10%? În special că au fost „ajutați” doar din vorbe, nu cu bani.

 4. in tara ATI-ului din Piatra neamt; in tara unde s-au pierdut contractul Bechtel, antigripalele si manualele de a noua

  La zero vaccinuri in Brasov, nu ii costa nimic sa faca oferte.

  Propun ca urmatoarea reducere sa se dea la astronauti. Parca era unul in Brasov, deci nu se vor grabi.

 5. 😁👍,pai la toate, coronavirusul oricum o sa falimenteze toata clasa mijlocie,incet ,incet ,o sa ne intoarcem la com.unism dig.italizat

 6. La parastase si pomeni.

 7. Este discriminare pe fata.
  Cat timp o persoana vaccinata, poate transmite mai departe virusul (cel putin din informattile de pana acum), putin probabil sa aduca beneficii imediate si clare *pentru ceilalti*. Asadar se va face o discriminare pozitiva pentru un grup de persoane.
  Nu sunt impotriva vaccinului, dar sunt impotriva impunerii fortate (directe sau indirecte). Fiecare dintre noi trebuie sa fie liber sa accepte sau sa refuze vaccinarea dupa cum crede de cuvinta, fara ca prin acesta sa beneficieze sau sa-i fie refuzate anumite privilegii.

  • Drepturi, privilegii au aia cu pensii speciale.

  • Cine iti impune ceva? Esti liber sa te vaccinezi sau sa nu te vaccinezi . A , ca probabil cei care se vor vaccina vor beneficia de niste avantaje (pe langa imunitate ala covid) de genul asta , de calatorit cu avionul , de intrare un unele tari etc. este altceva . Tu decizi. Dar n-ai de ce sa te plangi ca nu poti calatori intr-o tara ca nu te-ai vaccinat .Daca vrei sa mergi , te vaccinezi , daca nu ,atunci nu mergi , e foarte simplu.

  • Și dumneavoastră ați crezut minciunica cu transmiterea virusului după vaccinare? Fiți pe pace, nu există așa ceva, doar că arafatii se tem că vor renunța toți la mască dacă le dau voie vaccinatilor (sau celor care au fost bolnavi, că și ei sînt în aceeași situație) să n-o mai poarte.

  • Și poate mai studiați ce înseamnă „privilegii”.

 8. Restaurantele participante sunt următoarele: Pizza Roma, GoGreek, Keller Steakhouse, Restaurant Mediterra, Restaurant DaVinci, Gustări, Aftăr Stube, Ristorante Italian DOC, La Ceaun – Piata Sfatului, La Ceaun – Michael Weiss, Ograda, The Drake Pub, Ursul Carpatin, La Cave Bistro, Impresso Ba , Cucinino Pasta & Pizza.

 9. Boicotarea acestor restaurante.

 10. B O I C O T!!!
  Hai sa le aratam ca nu pot sa isi bata joc de noi si sa ne tot scuipe-n fata fix cum li se nazare lor peste boapte.
  Restaurantele din lista ne-au aratat cat de aservite sistemului sunt, „autosesizandu-se” cu o porcarie de oferta discriminanta, cand nimeni nu le-a intrebat nimic.
  Hai sa le aratam, si noi, ca nu suntem o turma de oi si sa le impunem un boicot de 1 an.
  Pur si simplu nu le mai trecem pragul, nu comamdam pe aplicatii, le spunem amicilor si cunoscutilor sa faca la fel etc.
  Boicot! Lor si altor lingai care se reped „sa se bage in seama” pe teme de pandemie si vaccin.
  Boicot incepand de azi, pana pe 1 ian 2022.

 11. Consider că este o discriminare cum nu am am mai întâlnit. Cred că justiția poate face dreptate. Eu sufăr de o boală cronică care îmi interzice vaccinarea. Probabil că ar trebui sa am mai multe avantaje. Nimeni nu sa gândit că poate exista persoane care,chiar daca vor sa se vaccineze nu pot face acest lucru din cauze bine întemeiate.

 12. Foarte bine ca au fost nominalizate, sa stim cui sa nu mai trecem pragul. Din partea mea niciodata. Am sustinut si sustin in continuare afacerile mici romanesti, produsele romanesti, dar cu astfel de lingai nu vreau sa am de-a face.

 13. Bine le stiu ca sa nu mai merg sa mananc niciodata la vreunul dintre ele, o initiativa penibila si discriminatorie

 14. Cât de penibil sa faci reducere un mic cu o felie de pâine pentru cei care au vaccinul făcut!Este bine ca știm numele restaurantelor să nu mai mergem acolo niciodată. Poate le dă statul ceva pentru lingusirea de care au dat dovada!