G4Media.ro

Mai multe ONG-uri solicită Ministerului Educației să prezinte până pe 15 august…

Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Mai multe ONG-uri solicită Ministerului Educației să prezinte până pe 15 august un plan de măsuri pentru organizarea anului școlar 2021-2022

Un grup de organizații neguvernamentale solicită autorităţilor să prezinte, până pe 15 august, un plan de măsuri şi scenarii în legătură cu organizarea anului şcolar 2021-2022, potrivit Agerpres. Într-o scrisoare deschisă, semnatarii consideră că elevii, părinţii şi profesorii au dreptul să cunoască modul în care vor funcţiona, din această toamnă, școlile.

Semnatarii scrisorii spun că: „Având în vedere faptul că nu mai este mult timp până când începerea anului şcolar 2021-2022 ne va prinde din nou nepregătiţi, solicităm Ministerului Educaţiei să îşi asume mai multe măsuri pentru ca educaţia să se facă bine după pandemie. Cum se va face şcoală de la toamnă? Prezentarea unui plan de măsuri şi scenarii privind organizarea procesului educaţional în anul şcolar 2021-2022, nu mai târziu de 15 august”.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Nu exista masuri. Ne prefacem ca totul e bine ca in comunism… Asta e calitatea liderilor PNL.

  2. Campeanu este varianta masculina a Ecaterinei Andronescu. Cine se asteapta la reforme sau altceva fata de ce s-a facut cu invatamantul in ultimii 30 de ani de la Campeanu poate sa astepte mult si bine.

    Campeanu este un politruc, obedient si fara initiativa in nimic. Job-ul lui este sa-i protejeze pe cei ce si-au falsificat doctoratele, nu are el treaba cu reforma, planuri, chestii.
    Cand e o problema iese la televizor si da niste explicatii idioate la intrebarile servite elegant de Prelipceanu si viata merge mai departe.

  3. Asta e 2 în 1 , ministrul învățământului și al sănătății dar total pe dinafara în ambele .
    Dar singura lui este de a sta de 6 la doctorate și licențe plagiata ori falsificate.

  4. OnGHEIurile vizează defapt educația sexuală, de asta sunt finanțate de cei cu interese obscure

  5. OnGHEIurile vizează defapt educația se xu ală, de asta sunt finanțate de cei cu interese obscure

  6. On GH EI-urile vizează defapt educația se xu ală, de asta sunt finanțate de cei cu interese obscure

  7. Dacă e vorba de Covid adevărurile sunt următoare: 1. Elevii s-au săturat de mască și o vor purta din joi în Paști 2. Părinții nu doresc vaccinarea așa că drum liber variantei delta 3. Părinții nu doresc elevi testați așa că vor exploda cazurile în familia lărgită a elevilor 4. Aveți încredere în masurile dispuse de minister și în promptitudinea lor?