G4Media.ro

Mai multe familii din Vâlcea sunt evacuate după ce o maşină a…

Sursa foto: ISU Brașov

Mai multe familii din Vâlcea sunt evacuate după ce o maşină a avariat o conductă de gaz / Se înregistrează scurgeri importante / A fost emis mesaj RO-Alert

O maşină a avariat o conductă de gaz în localitatea vâlceană Valea Cheii. Se înregistrează scurgeri importante de gaz, iar pompierii evacuează persoanele din şapte locuinţe învecinate, transmite News.ro.

”Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, ca urmare a unui accident rutier care a avariat o conductă de gaze, în localitatea Valea Cheii. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, sâmbătă, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că forţele ISU ajunse la faţa locului au constatat că sunt pierderi însemnate de gaze din conducta avariată.

”A fost anunţat de urgenţă Distrigaz. Echipajele operative au balizat zona şi au realizat un perimetru de siguranţă, urmând a se lua toate măsurile necesare pentru protecţia populaţiei din zona respectivă, inclusiv emiterea unui mesaj RO-ALERT”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit pompierilor, în perimetrul de siguranţă se afla un număr de 7 locuinţe.

”Se vor evacua persoanele din interiorul perimetrului de siguranţă”, au precizat pompierii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...