G4Media.ro

Mai multe companii private spun că sunt gata să amenajeze centre private…

Mai multe companii private spun că sunt gata să amenajeze centre private de vaccinare și așteaptă dozele de vaccin și cadrul legal necesar

Mai multe companii private, membre ale Confederației Patronale Concordia, vor să amenajeze centre private de vaccinare, suportând costurile logistice, potrivit unui comunicat de presă. Informația vine pe fondul cererii premierului Florin Cîțu ca mediul de afaceri să sprijini campania de vaccinare.

Reprezentanții confederației anunță că centrele private pot fi puse la punct odată ce există candrul legal și dozele necesare de vaccin pentru imunizarea angajaților care dorec acest lucru.

”Ne-a bucurat declarația premierului Cîțu, care cere mediului de afaceri să se implice în campania de vaccinare, cu atât mai mult cu cât companiile membre și-au exprimat această intenție de mai bine de două luni. Au exprimat nu doar disponibilitate, ci au și investit în crearea unor astfel de facilități, pentru ca împreună să atingem mai repede ținta de vaccinare, ce ne-ar permite întoarcerea mai rapidă la normalitate. Există companii care în câteva zile pot începe procesul de vaccinare. Au nevoie doar de cadrul legal și de vaccinuri. În cele mai multe cazuri, pregătirea logistică va lua puțin timp, dar ea nu poate începe fără direcție clară de la autorități. Ce norme, ce reguli, cum, când, unde, cu cine, cum vin vaccinurile”, a declarat Radu Burnete, director executiv Concordia spune, citat într-un comunicat de presă.

Reamintim că mai multe companii, precum Continental, au deschis deja centre de vaccinare pe platforme industriale din Timișoara sau Sibiu, în colaborare cu autoritățile locale.

Foto: Centru de vaccinare realizat de Continental și Primăria Timișoara – Fotografie oficială

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Conti nu era firma care nu se mai satură de trupe speciale pe capul lor de când au încropit fenomenul dieselgate împreună cu VW la nivel intern? Trebuie sa fumezi cele mai contrafăcute țigări din umanitate sa crezi că vreodată Contintenal dă o ceapă degerata pe sănătate fie ea publică sau nu. In punctul ăsta e publicitate plătită.

  • Mda, daca sapi un pic o sa vezi ca in dieselgate au fost implicati toti furnizorii de sisteme de injectie iar Bosch a fost si amendat spre deosebire de Continental.
   Fiecare producator de masini isi modifica SW dupa cum doreste.
   Dar daca vrei doar sa arunci cu noroi ce mai conteaza faptele.
   Are si Conti bubele ei insa hai sa nu fim ipocriti !
   Cat despre cat conteaza pentru Conti sanatatea publica raspunsul e: destul cat sa se implice, sa aiba o clinica medicala si un centru de vaccinare chiar la sediul lor si asigurare medicala gratuita pentru toti angajatii.
   Da, e si interesul propriu sa isi vaccineze angajatii si sa minimizeze costurile suplimentare generate de COVID sau de alte boli, insa daca oamenii au de castigat, de ce nu ?
   In Sibiu coada de asteptare la vaccinare cu Pfizer este de peste 4000 de persoane la centrul de vaccinare din cadrul Continental si peste 3000 la celalalt. La cele cu AZ cam bate vantul.

 2. Chiar daca o fac pentru publicitate, tot e un castig, ca se vaccineaza oamenii si scapam de pandemie si de restrictii. Cu cat mai multe companii ar lua aceasta masura cu atat mai bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.