G4Media.ro

MAE anunță că trupurile neînsuflețite ale românilor morți în accidentul de autocar…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

MAE anunță că trupurile neînsuflețite ale românilor morți în accidentul de autocar din Bulgaria se află la Serviciul de Medicină Legală din Veliko Târnovo

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) menționează că, la acest moment, cele trei trupuri neînsuflețite se aflã la Serviciul de Medicină Legală din Veliko Tarnovo, iar demersurile de repatriere vor fi iniţiate după finalizarea tuturor procedurilor din cadrul anchetei aflate în desfășurare, transmite instituția printr-un comunicat de presă de duminică.

  • ”Ambasada României la Sofia continuă dialogul cu autoritățile bulgare și cu familiile victimelor, va acorda asistența consulară specifică atât în relația cu autoritățile locale, cât și pentru îndeplinirea procedurilor legale necesare pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite în România”.

Trei români și un turc au murit, sâmbătă, într-un accident de autocar în Bulgaria, în regiunea Veliko Tarnovo. În autocarul înmatriculat în România se aflau 26 de pasageri, 7 cetățeni turci și restul români. Alți cinci pacienți români care se află internați în spitalul din Veliko Tarnovo vor fi transferați cu elicoptere SMURD la spitalul Floreasca din Capitală.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter