G4Media.ro

Macedonia de Nord expulzează cinci diplomaţi ruşi, pe care-i acuză de spionaj:…

sursa foto: Unsplash

Macedonia de Nord expulzează cinci diplomaţi ruşi, pe care-i acuză de spionaj: „Desfăşurau activităţi contrare Convenţiei de la Viena privind relaţiile diplomatice”

Macedonia de Nord a decis luni expulzarea a cinci diplomaţi ruşi, anunţă Ministerul nord-macedonean de Externe, relatează AFP, citată de Agerpres.

Aceşti diplomaţi ”desfăşurau activităţi contrare Convenţiei de la Viena privind relaţiile diplomatice”, precizează într-un comunicat ministerul.

Convenţia de la Viena privind relaţiile diplomatice este un tratat care reglementează relaţiile între ţări.

Diplomaţii ruşi vizaţi au un termen de cinci zile să părăsească această ţară din Blacani, precizează ministerul.

Decizia intervine după o serie de expulzări recente ale unor diplomaţi ruşi din Statele Unite, Polonia, Bulgaria, Slovacia şi ţările baltice.

Macedonia de Nord a expulzat, în ultimii ani, diplomaţi ruşi în trei rânduri, în urma scandalului otrăvirii cu noviciok a fostului agent dublu Serghei Skripal, la Salisbury, în Anglia, în care Londra acuză Moscova de această otrăvire.

Sursa foto: Unsplash

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. La noi nu e nimeni expulzat că e rusofil, te pomenști că om fii cea mai sigură țară din zona asta, nu avem niciun rusofil pe aici…..USL e foarte eficient, nu se ating rusnacii de noi…..pfffff…..

  • Toti sunt in USL sau inca nu te-ai prins de ce Iohannis i-au adunat? 🙂

  • În Românistanul „ieuropean” au si partid în stilul partidului Rusia Unitã a kgbistului Putin .. partidul AURolacilor Sosocari 🚾🏧

 2. Bravo Ciuca.

 3. Ai noștri sunt bine mersi ști si tu cum este , nu dai pasarea din mana pe cea de pe gard.

 4. Articolul asta e o indicatie clara a ce va urma si la noi, un fel de bate saua sa inteleaga calul, si ii priveste direct pe bufonii care se chinuie sa ne faca sa radem in hohote si reusesc cu brio, izmenarii rupti-n kurr gen motz de pe koiotz, je zis koa-ie, fake Melania zis chizdalia dancila, progres zis regres, gicu zis nimicu, satiricon zis tembelion, flav zis scarbav si inca vreo cativa beliti cu liceul facut la seral dar care pot sa iti vorbeasca ore in sirr despre politica. Niste tembeli buni doar de luat in ras sau lasati sa posteze din mila

 5. Ce să spioneze acolo? 😂

 6. Ce-i mai iubesc toți pe ruși!

 7. Hai s-o lasam mai moale cu “atasatii culturali” si cu “diplomatii”. Stie toata lumea cu ce se ocupa, indiferent din ce tara provin. Fariseismul e ca sunt aratati cu degetul doar atunci cand trebuie dati ca exemplu de oaie neagra.

  • Rusia omoară civili în Ucraina pentru ca Putin să nu-și recunoască mediocritatea.

 8. Iar Romania tace malc. Se pare ca nu doar la fotbal ne da rusinica Macedonia.