G4Media.ro

Luptele se intensifică în estul țării – în timp ce serviciile secrete…

Sursa foto: Anatolii Stepanov / AFP

Luptele se intensifică în estul țării – în timp ce serviciile secrete americane afirmă că următoarele șase luni vor fi „absolut cruciale”

Presiunea asupra trupelor ucrainene pe câmpurile de luptă feroce din estul țării s-a intensificat în ultimele zile. Serhii Cerevatii, un purtător de cuvânt al frontului estic al forțelor armate ucrainene, a declarat că principalul atu al Rusiei este numărul de forțe pe care le poate desfășura, potrivit Sky News.

„Ei aduc oameni din rândul recruților lor și încearcă sistematic să găsească locuri pentru a sparge apărarea noastră”, a declarat el pentru radioul ucrainean NV.

„Scopul este de a îndeplini obiectivul conducerii de a prelua controlul asupra întregii regiuni Donețk. Dar acest plan este blocat de câteva luni consecutive”.

Între timp, directorul CIA, William Burns, a declarat că evoluțiile de pe câmpul de luptă din următoarele șase luni vor fi „absolut cruciale” și că președintele rus Vladimir Putin nu a vorbit serios despre negocieri.

„Cheia va fi pe câmpul de luptă în următoarele șase luni, după părerea noastră”, a declarat Burns.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. In estul tarii unde? La Galati?

  2. probabil in jurul acelei date o sa ne bucuram si de o noua ceremonie de inmormintare prezidentiala la Kremlin, de data asta televizata si streamed live pe YouTube 😁