G4Media.ro

Lupte intense în Bahmut şi Soledar, în regiunea estică Donbas, anunță guvernul…

sursa foto: Telegram/ Ministerul ucrainean al Apărării

Lupte intense în Bahmut şi Soledar, în regiunea estică Donbas, anunță guvernul ucrainean

Guvernul ucrainean a raportat lupte intense în Bahmut şi Soledar, în regiunea estică Donbas, scrie dpa. „Zeci de atacuri” au fost respinse într-o singură zi, a declarat, miercuri, la televiziunea ucraineană, ministrul adjunct al Apărării Hanna Maliar, transmite News.ro.

De fiecare dată când armata rusă avansează, forţele ucrainene răspund imediat cu un contraatac, a explicat ea.

Potrivit statului major ucrainean, Rusia a continuat să atace cu rachete şi drone iraniene infrastructura în mai multe regiuni ale ţării.

Potrivit autorităţilor din zona Harkov, cinci femei şi doi bărbaţi au fost răniţi în urma atacurilor. Patru locuinţe, două clădiri înalte şi un magazin au fost, de asemenea, avariate de focurile de artilerie, se spune.

Informaţiile nu au putut fi verificate independent.

Rusia a vizat infrastructura energetică a Ucrainei. Numeroase centrale electrice au fost avariate şi există întreruperi de curent în fiecare zi.

Alimentarea a fost întreruptă pentru o vreme în regiunea Kiev, miercuri, ca măsură de precauţie, a spus compania energetică Ukrenerho.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Mda… EU nu înțeleg cum poate să avanseze ucrainenii când rușii îi lasă fără energie în toată țara! Ciudat! Mai au puțin și intră în epoca primitivă!