G4Media.ro

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista de consilieri judeţeni a PNL/…

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista de consilieri judeţeni a PNL/ Moroșanu: Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu a anunţat, vineri, la Galaţi, că va candida pentru funcţia de consilier judeţean la Galaţi, el urmând să deschidă lista PNL, transmite Agerpres.

Sportivul, care este din Iaşi, a precizat că va intra în competiţia electorală pentru Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi la rugămintea preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, senatorul George Stângă, de care îl leagă o prietenie de pe vremea când amândoi făceau parte din structurile centrale de conducere ale tineretului liberal.

Cătălin Moroşanu a precizat că încă este consilier judeţean din partea PNL la Iaşi, dar în cel mai scurt timp va avea un nou act de identitate cu mutaţie în Galaţi, oraş în care urmează în prezent cursurile pentru un master în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos.

Acesta a mai spus că a ales să candideze pentru un mandat de consilier judeţean la CJ Galaţi, pentru că la CJ Iaşi nu a găsit sprijinul necesar implementării proiectului său de suflet- dezvoltarea sportului de masă la nivel judeţean.

Proiectul, care va fi unul pilot, va fi implementat în judeţul Galaţi, a mai spus Cătălin Moroşanu, care a adăugat că urmăreşte atât educarea elevilor şi părinţilor acestora în spiritul conştientizării importanţei sportului în şcoală, dar şi construcţia de noi săli de sport în unităţile şcolare din judeţul Galaţi.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”, a spus sportivul.

Cătălin Moroşanu a mai spus că nu este interesat să candideze şi la alegerile parlamentare din acest an.

Sportivul are 36 de ani, s-a născut la Cotnari (Iaşi), este absolvent al Faculăţii de Drept şi este membru PNL din 2012, aflându-se la al doilea mandat de consilier judeţean din partea PNL Iaşi. Totodată, Cătălin Moroşanu este în prezent vicepreşedinte al PNL Iaşi, prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal şi secretar general regional pe NE Moldovei în cadrul Biroului Executiv al PNL.

Sursa Foto: Facebook/ Autor: Cătălin Moroșanu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Comunicarea cu alegatorii e importanta cat si credibilitatea promisiunilor electorale. Trebuie sa sti sa le ambalezi ca un politician.

 2. Asa criza de cadre este la pnl?

  Cornuta asta intra in politica pentru „ca sa isi demonstreze valoare” :)))

  Sa rad sau sa plang?!

  • Un om „valoros”. 😉

  • Asta nu era pedelist, mare susținător la fusta lui Nuți?!

  • „Cornuta” e absolvent de drept, sportiv de nivel international si mai ales un om cu suflet mare – fundatia lui a ajutat zeci de oameni in nevoie. Cred ca orice partid ar dori un astfel de candidat mai ales in comparatie cu baronii interlopi de la psd

  • Confunzi. Ala era tot campion dar la box. O fi mintea sau memoria scurte?

 3. Ai gresit ringul dragul meu. Tu trebuia sa candidezi la Bucuresti sa iti vedem valoarea cand faci fata consilierilor din partidul Cordunenilor (PSD). Aia da valoare …. 🙂

  Success!

 4. facultatea drept cu 2dorel?!?
  a facut fix o branza la iasi

  • Ai urmat cursurile acestei facultati (cotata intre primele din tara)? Sau Dimitrie Cantemir si alte glume? Dupa scrierea agaramata probabil „pragul” celor 4 clase nu ai reusit sa-l invingi. Mai incearca

 5. Presupun ca este pe listele de paznici/gardieni la CJ…

 6. Trist e ca la moldoveni tine….

 7. Incredibil.
  Mai ramane sa-i vedem pe Țociu si Palade primari din partea pnl

 8. Cand va veni USR-Plus la guvernare, se va termina traseismul. Nu vei mai putea candida la locale sau parlamentare, decat daca ai avut domiciliul in ultimii 5 ani in acel judet.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.