G4Media.ro

Lumea va trebui probabil să se vaccineze anual împotriva Covid-19 pentru mulți…

Lumea va trebui probabil să se vaccineze anual împotriva Covid-19 pentru mulți ani de acum înainte, a declarat directorul executiv Pfizer la BBC

Medicul Albert Bourla a spus că crede că acest lucru ar fi necesar pentru a menține un “nivel foarte ridicat de protecție”. Regatul Unit și-a asigurat acum 114 milioane de doze suplimentare de vaccinuri Pfizer și Moderna care urmează să fie livrate în următorii doi ani.

Directorul executiv al Pfizer a vorbit cu BBC înainte de apariția variantei Omicron, identificată pentru prima dată în Africa de Sud și, de asemenea, înainte de anunțul că guvernul Regatului Unit a semnat contracte de cumpărare a celor 54 de milioane de Pfizer-BioNTech suplimentare și 60 de milioane de doze Moderna pentru 2022 și 2023.

Aceste oferte includ acces la vaccinuri modificate dacă este necesar pentru a combate Omicron și viitoarele variante de îngrijorare, a spus Departamentul de Sănătate.

Doctorul Bourla a spus că Pfizer a produs deja vaccinuri actualizate ca răspuns la variantele Beta, identificate pentru prima dată în Africa de Sud, și Delta, identificate pentru prima dată în India, dar că acestea nu au fost necesare. Compania lucrează acum la un vaccin actualizat ca răspuns la varianta Omicron care ar putea fi gata în 100 de zile.

El a spus că vaccinurile au ajutat la salvarea a milioane de vieți în timpul pandemiei și fără ele “structura fundamentală a societății noastre ar fi amenințată”

Mai multe organizații caritabile globale de sănătate consideră imorali banii pe care Pfizer, BioNTech și Moderna îi fac din pandemie. Pfizer va câștiga cel puțin 35 de miliarde de dolari din vânzări de vaccin împotriva Covid-19 în acest an.

Doctorul Bourla nu a exprimat scuze cu privire la realizarea unui profit, spunând că “concluzia este că au fost salvate milioane de vieți”. El a continuat: “Am economisit pentru economia globală miliarde de dolari.”

Pfizer efectuează, de asemenea, teste de vaccin împotriva Covid-19 la copiii sub cinci ani. În octombrie, Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite a vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârsta cuprinsă între cinci și 11 ani.

Imunizarea acestui grup de vârstă în Marea Britanie și Europa ar fi o idee foarte bună, a spus doctorul Bourla.

„Pentru cei cărora le este frică, singura emoție a ființelor umane mai puternică decât frica este dragostea”, a spus el. “Deci folosesc întotdeauna acest argument că decizia de a face un alt vaccin nu va influența doar sănătatea ta, ci va afecta sănătatea celorlalți și în special sănătatea oamenilor pe care îi iubești cel mai mult, pentru că ei sunt cei care cu care vei interacționa. Așa că fă-ți curaj să-ți depășești temerile și să faci ce trebuie.” a adăugat doctorul Bourla.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. De preferat numai cu Pfizer.

 2. Pardon!!!! Trimestrial, poate!!!

 3. Si daca ma vaccinez din dragoste, nu mai transmit?

  • Ba transmiți toanto, dar dacă mi-o dai mie care sunt vaccinată tușim amândouă câteva zile, ne curge nasul și cam atât.

 4. Omicron era în Europa înainte ca Africa de Sud să dea alarma. Deja circulă de vreo două săptămâni
  DECI FRATILOR ASTIA NU SUNT INCOMPETENTI ! SUNT RAU INTENTIONATI!

 5. Păi cum să nu! Să iasă banul.
  Continuați să speriați lumea ani de zile ca să faceți bani grămadă. Ați văzut că v-a mers un an, că aveți și sprijinul guvernelor care le-au impus oamenilor certificat verde și deja vă întindeți.
  Ca să nu mai aduc în discuție și pe cei care susțin că practic aruncați în lume cu viruși și faceți oamenii dependenți de vaccinurile voastre. Dar na, poate că aceia sunt conspiraționiști, totuși.
  M-am vaccinat anul ăsta dar n-o să fac coadă la vaccinul lor toată ziua.
  Zicea un coleg al meu în primăvară: „Vaccinul ăsta n-o să mai fie gratuit peste câțiva ani și n-o să poți intra nici la alimentara fără să-l fi făcut.” Dar atunci nu l-am crezut.

  • 🙂
   Dacă au văzut că le-a mers un an, vor vrea să le meargă doi. Dacă le merge doi, ar vrea să le meargă trei. Și tot așa.
   Dacă anul ăsta le intră 35 de miliarde de dolari, ar vrea ca la anul să le intre 37. Iar anul celălalt, măcar 40. Și tot așa.
   Acest circ nu se va opri niciodată. După tulpina originală a venit Alfa. Apoi Beta. Apoi Delta. Acum Omicron. Mai urmează. Iar dacă la un moment dat se va declara că gata, am scăpat de covid-19, va apărea covid-22.
   Și tot așa.

 6. ATENTIE !!!
  JOCUL ASTA ,CU COMPLICITATEA PRESEI ,ESTE EVIDENT, DIN PUNCTUL MEYU DE VEDERE.
  SCOPUL ESTE CU TOTUL ALTUL.
  ASA CA PROTEJATI-VA CU MASCA ,DISTANTARE, IGIENA,RESTUL SUNT VRAJELI .

 7. Doctorul Borla e….veterinar!

 8. Nu, nu va trebui, oricat de mult va doriti voi asta.

 9. Un pacient vindecat e un client pierdut pentru Bigpharma.

 10. Unii încă n-au idee cum funcționează un virus, de mutații, dezvoltarea rezistenței la vaccin etc.
  Moartea Neagră aka Ciuma Neagră s-a întins pe parcursul a vreo 7 ani, atenție, pe vremuri, nefiind nici pe departe mobilitatea și vectorii de transmisie, din prezent. În sec. al 12-lea tot conspirație, oculta, NWO etc. au fost sau ce?

  • În ciuda veșnicilor cârcotași și nemulțumiți, să spunem mersi că nu trăim acele vremuri, în care o treime spre jumătate din Europa era decimată sau chiar la începutul sec. precedent, când Gripa spaniolă făcea ravagii, ori episoadele de Ebola.

  • Problema nu e virusul, problema e reactia oamenilor la virus!! Pricepi??

 11. Problema nu e virusul, problema e reactia oamenilor la virus!! Pricepi??

 12. La fel ca in cazul gripei cu diferenta ca acest covid este mult mai periculos si ca sa scapam de pandemie trebuie initial sa avem o vaccinare in masa apoi anual rapeluri cum se intampla si cu virusurile gripale.

 13. Era de așteptat ca virusul ăsta să se comporte ca ceilalți viruși gripali. Eu o să mă vaccinez așa cum mă vaccinez de mai mult de zece ani cu cel antigripal. Cât despre profitul pe care o să-l facă pfiezer mă doare la basca. Pe mine dacă mă doare capul și-mi trece cu un algocalmin îi mulțumesc ăluia care l a inventat fără să mă gândesc la câți bani face el de pe urma mea.

  • 👍asta inseamna sa gandesti normal, trece viata cu toti sosocii astia si mai avem si altceva mai bun de facut!

 14. Poate data viitoare cand scrieri un articol, reusiti sa il scrieti in totalitate in limba Română. Si ajungeti sa deprindeti aceasta abilitate, permanent.

  „Compania lucrează acum la un jab actualizat ca răspuns la varianta Omicron care ar putea fi gata în 100 de zile.”

  Uite asa apar cuvinte noi in dictionarul limbii, ca sunt unii care scriu, care sunt jmekeri.
  Ajung articolele voastre sa fie scrise degeaba daca se pot citi doar cu minim un dicionar langa.