G4Media.ro

Lukașenko a ordonat crearea unui nou comandament militar pentru sudul Belarusului, la…

Sursa foto: president.gov.by

Lukașenko a ordonat crearea unui nou comandament militar pentru sudul Belarusului, la granița cu Ucraina: „S-a deschis un nou front și nu îl putem neglija”

Președintele din Belarus și un aliat apropiat al lui Putin, Alexandr Lukașenko, a ordonat crearea unui nou comandament militar pentru sudul țării, la granița cu Ucraina, relatează agenția de stat Belta, citată de The Guardian.

Lukașenko a fost citat de Belta, care a declarat: „Cu părere de rău, s-a deschis o nouă direcție, un nou front, cum se spune, și nu îl putem neglija”.

La începutul acestei luni, forțele armate belaruse au declarat că vor desfășura trupe de operațiuni speciale în trei zone din apropierea graniței sale sudice cu Ucraina.

Minskul s-a plâns de faptul că aliații din NATO adună trupe în apropierea granițelor sale – Polonia, Lituania și Letonia sunt toate membre ale alianței militare- și, ca răspuns, își mărește numărul și intensitatea propriilor exerciții militare.

Lukașenko a vorbit, de asemenea, despre rolul rachetelor de fabricație rusească în consolidarea apărării țării.

Sursa foto: president.gov.by

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

  1. O sa vina curand vremea cand poporul german o sa plateasca pentru lacomia si parsivenea lor!!!

  2. La noi care deși au trecut pe gaz dar încă mai au sobe ar trebui stimulați ca la iarnă, temporar, să treacă înapoi pe lemne și cărbuni. In contextul actual este și păcat să consumăm gaz acolo unde poate fi evitat. Deasemenea extinderea rețelelor de gaze în localități ar trebui oprite; sunt bani aruncați. Gazul e de domeniul trecutului, va servi doar ca materie primă în industrie. Gazul mai are noimă doar acolo unde este infrastructură deja.

    • SI lemnul si carbunele au sens, asa I? Deci ai tzeava de gaz in gaz si tu astepti butelia din America! Stai sa vezi la ce pret. SI Inca ceva: vapoarele alea cu gaz lichefiat nu polueaza, is pe baterii, asa I?

    • si care solutie e de domeniul viitorului? pompele de caldura cumva? esti incuiat rau! ar trebui sa-si bage toti trifazic si incalzire in pardoseala ! cumulat cu masinile electrice vei sta la lumanare in romania pt ca reteaua electrica nu va rezista! vorbiti fara sa ganditi si luati de bun tot ce va baga astia pe gât!

  3. 🤣😅🤣😅🤣

  4. Cum să se pregătească? Sufletește? Ce ar însemna pregătirea?

  5. Ati ajuns de rasul curcilor cu pagina asta 🙂 🙂

  6. si care solutie e de domeniul viitorului? pompele de caldura cumva? esti incuiat rau! ar trebui sa-si bage toti trifazic si incalzire in pardoseala ! cumulat cu masinile electrice vei sta la lumanare in romania pt ca reteaua electrica nu va rezista! vorbiti fara sa ganditi si luati de bun tot ce va baga astia pe gât!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.