G4Media.ro

Luis Rubiales a fost suspendat trei ani de Tribunalul Administrativ Sportiv spaniol…

Foto: Captură video

Luis Rubiales a fost suspendat trei ani de Tribunalul Administrativ Sportiv spaniol după scena sărutului forțat

Luis Rubiales, care a fost deja sancţionat de FIFA, a fost suspendat pentru trei ani de către Tribunalul Administrativ Sportiv spaniol, informează presa din Spania. Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal a sărutat-o pe Jenni Hermoso fără consimţământul acesteia, după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin, transmite News.ro.

Sancţiunea este identică cu aceea impusă deja de FIFA.

În timp ce suspendarea de la FIFA îl împiedică să desfăşoare orice activitate în fotbal, suspendarea din partea Tribunalului Administrativ Sportiv înseamnă că Rubiales nu poate ocupa nicio funcţie în cadrul vreunui organism spaniol.

El a făcut deja apel împotriva sancţiunii primite de la FIFA.

În timpul prezentării trofeului către jucătoarele spaniole, care tocmai câştigaseră titlul mondial, Luis Rubiales s-a făcut vinovat şi de un gest obscen. O înregistrare video l-a arătat pe conducătorul în vârstă de 45 de ani exultând în timp ce îşi atingea părţile intime în tribuna stadionului, chiar lângă regina Letizia a Spaniei şi fiica acesteia, Sofia.

După un uriaş scandal mediatic şi confruntat cu indignare, fostul şef al fotbalului spaniol a sfârşit prin a demisiona la aproximativ trei săptămâni după finală. Anchetat de asemenea pentru „agresiune sexuală” de către justiţia spaniolă, el şi-a anunţat la sfârşitul lunii octombrie intenţia de a face apel împotriva suspendării sale de către FIFA.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...