G4Media.ro

Ludovic Orban: Violeta Alexandru – omul potrivit să producă o schimbare la…

Ludovic Orban: Violeta Alexandru – omul potrivit să producă o schimbare la faţă a PNL în Bucureşti. Propunerea nu are vreo legătură cu Rareş Bogdan

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, marţi, că Biroul Executiv al liberalilor a decis, la propunerea sa, desemnarea Violetei Alexandru preşedinte interimar al PNL Bucureşti, arătând că „este omul potrivit să producă o schimbare la faţă” la această filială a liberalilor, transmite Agerpres.

„Am decis desemnarea preşedintelui interimar al PNL Bucureşti, în persoana Violetei Alexandru. Violeta Alexandru este propunerea care a fost formulată de mine ca preşedinte al partidului, în baza deciziei luate de BPN care m-a mandatat să formulez propuneri pentru conducerile interimare pe Bucureşti. (…) Urmează ca până săptămâna viitoare, împreună cu preşedintele interimar al PNL Bucureşti, să formulăm propuneri pentru preşedinţii de sectoare, iar peste încă o săptămână să putem să validăm în Biroul Politic Naţional conducerile interimare în ansamblul lor, conducerea interimară la nivel de Bucureşti, birourile interimare la nivelul fiecărui sector”, a spus Orban la finalul şedinţei Biroului executiv al PNL.

El a arătat că Violeta Alexandru este un om cu o carieră „extrem de serioasă”.

„Am considerat că Violeta Alexandru este omul potrivit să producă o schimbare la faţă a PNL în Bucureşti. Este o persoană extrem de serioasă, extrem de bine pregătită profesional, profund ataşată valorilor democraţiei, cu activitate laborioasă atât în societatea civilă, cât şi în administraţie şi o persoană care are capacitatea să recredibilizeze PNL şi să construiască temeinic PNL în Bucureşti”, a spus Orban.

Orban a amintit că BPN al PNL l-a mandatat să formuleze propunerile pentru conducerile interimare la nivelul Bucureştiului şi sectoarelor.

„Nu este o propunere care să aibă vreo legătură cu Rareş Bogdan. (…) Nu poate cineva să fie pus într-o funcţie dacă nu are dorinţa respectivă sau dacă există alte discuţii. Povestea cu Rareş Bogdan preşedinte PNL Bucureşti este o poveste care a fost spusă numai de unii. (…) Eu am avut discuţii cu Rareş Bogdan încă de intrarea lui Rareş Bogdan în PNL şi avem o comunicare constantă, permanentă şi orice pas ulterior pe care îl vom face îl vom face de comun acord, iar acest pas este gândit în momentul de faţă şi îl vom anunţa în curând”, a spus Orban, arătând că, dacă ar fi avut vreun reproş la adresa lui Rareş Bogdan, l-ar fi formulat.

Violeta Alexandru s-a arătat încrezătoare că va putea reconstrui filiala PNL Bucureşti şi a indicat obiectivele pe care le are.

„Este o încredere în capacitatea mea de a construi o echipă în jurul următoarelor două principii: toleranţă zero faţă de PSD în ceea ce priveşte abuzurile şi modul în care risipesc banii publici, vom face o opoziţie cu mai puţină vorbă şi cu fapte şi cu decizii; deschiderea partidului către societate, către toţi cei care sunt oameni activi şi care doresc să vină în acest proiect de reconstrucţie şi de formare a unei echipe credibile şi cu soluţii şi valorizare a membrilor noştri, a colegilor noştri care, dintr-un motiv sau altul, nu şi-au găsit cea mai bună formă de a-şi pune în valoare ideile. (…) Îmi asum reconstrucţia echipei şi îmi asum să venim în faţa oamenilor cu un proiect în care să creadă. (…) Niciun coleg să nu creadă că sunt în această poziţie pentru a plăti poliţe sau pentru a declanşa un război, nici vorbă. Sunt omul care cheamă alături pe toţi cei care vor să facă treabă în Bucureşti şi acest lucru se va vedea”, a spus ea.

Întrebată dacă va propune excluderea din partid în cazul în care consilierii municipali şi locali vor vota cu PSD împotriva voinţei politice a PNL, preşedintele interimar al PNL Bucureşti a precizat că fiecare situaţie va fi analizată cu atenţie.

„Sunt un om ferm, dar sunt un om care ia decizii mai puţin la emoţie, cât pe argumente foarte concrete”, a arătat Violeta Alexandru.

Foto: Președinta interimară a PNL București, Violeta Alexandru / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. PNL incepe sa isi revina, odata cu aducerea Violetei Alexandru, unul din arhitectii succesului guvernului Ciolos – a fost ministru pentru transparenta si dialog social, unde a excelat si a lasat multe lucruri bune in urma.

  • Esti nebun!!! Care a fost „succesul guvernului Ciolos”? Procentajul de 45% obtinut de PSD in 2016 datorita guvernarii execrabile ale guvernului Iohannis-Ciolos? Esti praf.

  • MVM, ma amuza faptul ca dupa 26 mai, PNL victorios tragea cu tunurile in Ciolos, critica guvernul lui, se delimita de nu stiu ce……. etc, iar acum oamenii lui Ciolos schimba „fata” PNLului.

  • PNL nu se va putea reforma niciodata, asa cum nu se poate reforma PSD. Subterana toxica dintre PSD si PNL are o istorie dureroasa, marcata de cartitele Radu Campeanu, Dinu Patriciu, Mona Musca, Calin Popescu Tariceanu, Alina Gorghiu, etc. Aduceti-va aminte propunerea facuta de Radu Campeanu, ca Regele Mihai sa fie candidatul PNL la presedintia Romaniei. Si aduceti-va aminte cum PNL a dus la distrugerea PNTCD (si, asta, dupa ce PNL a fost salvat de la disparitie chiar de catre PNTCD!). Totul, urmat de fuziunea cu partidul PD al poamelor Petre Roman, Traian Basescu, Vasile Blaga, Elena Udrea, Ioan Olteanu, Sulfina Barbu, etc. Nimic nu o va impiedica pe aceasta „prospatura” Violeta Alexandru, sa-si continue traseul politic de traseista (asa cum l-a inceput deja) ajungand la PSD, ALDE sau oriunde va fi momita cu noi oportunitati de pace si prosperitate. PNL este mult prea putred, ca sa se mai poata reforma vreodata. Si nu va avea nicio retinere, sa infiga cutitul in spatele oricarui aliat.

 2. Ar fi culmea daca Rares Bogdan ar fi bagat in toate ecuatiile si ar fi considerat un etalon in PNL.
  Oricat ar fi de bun ca politician (si nu prea e) nu poti sa te raportezi permanent la Rares Bogdan.
  I-a reusit strategia cu Bruxelles, a fost pus cap de lista, de-acum e cazul sa mai si arate ceva concret.
  Peste un an de zile, vom putea trage o concluzie in privinta activitatii sale in PE.
  Ca toti se lauda ca vor face si vor drege, dar ulterior nu se remarca prin absolut nicio interventie relevanta, ba dimpotriva chiar, devin niste anonimi muti si insignifianti printre cei 700 de europarlamentari.
  Intr-un studiou de televiziune, ca moderator, poti sa spui ce vrei . Tu esti seful.
  La Bruxelles, de la tribuna UE, nu mai merge sa tii cuvantari de 20 de minute in care sa nu spui nimic relevant.
  Vom vedea.

 3. Imi place femeia asta mult mai mult decat R. Bogdan. Ala ma oboseste.

 4. Orban a vrut sa spuna de fapt ca R. Bogdan a pierdut la vot! Adica a fost infrant.

 5. Regret enorm că am votat pnl și nu USR+ !. Acest dobitoc de orban chiar nu pricepe că fără alergătura și retorica acestui rareș, pnl-ul lui ar fi avut un scor sub…”d’alde” !…O curvă patetică , ca toți cei din eșichierul politic !…Mă întreb dacă, nu cumva, R.Banciu are mare dreptate !…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.