G4Media.ro

Ludovic Orban: Va fi campanie fără adunări publice, fără mitinguri electorale. Trebuie…

Ludovic Orban: Va fi campanie fără adunări publice, fără mitinguri electorale. Trebuie să se adapteze şi candidaţii şi alegătorii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seară, că va fi o campanie pentru alegerile locale fără adunări publice, fără mitinguri electorale, cu respectarea măsurilor de protecţie COVID-19, transmnite Agerpres.

„Am adoptat astăzi în guvern un proiect de lege prin care propunem data alegerilor 27 septembrie (…). Este adevărat că nu se vor putea organiza adunări publice, mitinguri electorale, normal, dacă se face campanie din casă în casă, candidaţii vor trebui să poarte mască, pentru că în spaţii închise se poartă mască, se va apela la o campanie mai intensă pe media, pe online, că acum online este clar un mijloc de comunicare safe. Trebuie să se adapteze şi candidaţii şi alegătorii”, a afimat prim-ministrul la Digi24.

Orban a adăugat că şi în organizarea secţiilor de vot se va ţine cont de respectarea măsurilor de protecţie COVID-19.

„În organizarea secţiilor de vot, evident, trebuie să iei nişte măsuri legate de numărul maxim de persoane care să intre, se stă la coadă la anumită distanţă, trebuie dezinfectanţi, măşti de protecţie, toate regulile trebuie respectate”, a precizat el.

Prim-ministrul a mai spus că alegerile generale ar putea avea loc pe 6 decembrie.

„Alegerile generale, după opinia noastră, sorocul lor, termenul lor constituţional este pe data de 6 decembrie. E data pe care noi am propus-o, aştept şi punctele de vedere ale altor formaţiuni politice privitor la această dată”, a afirmat Orban.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. vot electronic , troglodiților!

  2. Doar la pnl….cu wiskey și trabuce,niște prăjiturile, o mică gustarica!!!!

  3. Nici nu e nevoie . Doar minciuni spuneați, veți spune.Macar nu le mai auzim.

  4. Usor de spus ca in mass-media si in online se va face campania electorala din moment ce Guvernul Romaniei condus de PNL a mituit televiziunile si publicatiile online cu milioane de euro din bugetul de stat.

  5. Nici nu e nevoie. Doar minciuni spuneați, veți spune. Măcar nu le mai auzim.

  6. Gazolină, de ce nu militați bre pentru introducerea votului electronic și prin corespondență în țară? Vă temeți că o mierliți?! În tot răul este și un bine, vom scăpa de toate circărăile pe care le etalați în fiecare campanie electorală, acesta chiar este un aspect foarte în regulă. Aha, acuma înțelegem și mai bine rostul banilor dați mass-mediei, pentru a vă cânta în strună cu elan și slugărnicie, nu v-ar fi rușine, nemernicilor! Din păcate, lipsa raționamentului acestui popor ne face să nu scăpăm nicicum de voi, deși nenorociți de 30 de ani această țară, tot voi sunteți cei ce o ardeți pe moralii, dar și în capul acestui popor este multă prostie, altfel nu se explică cum aceiași hoți, cu aceleași minciuni, cu aceleași 0 realizări ajung să tot fie girați în fruntea statului. Cred că doar un cataclism de dimensiuni epocale ne poate trezi, ne poate face să gândim și să ne schimbăm atitudinea de turmă irațională, altceva, nicio șansă. Hai, sictir impostorilor!