G4Media.ro

Ludovic Orban: Vă cer să angajați urgent la Direcțiile de Sănătate Publică…

Ludovic Orban: Vă cer să angajați urgent la Direcțiile de Sănătate Publică medici și asistente din rețeaua școlară, rezidenți și angajații Caselor Județene de Sănătate

Premierul Ludovic Orban le-a cerut joi autorităților sanitare să angajeze urgent la Direcțiile de Sănătate Publică medici și asistente din rețeaua școlară.

”Apelați la rezidenți, la angajații Caselor Județene de Sănătate și la angajați din spitalele care nu sunt în prima linie a luptei cu coronavirus”, a mai spus Orban.

Premierul a anunțat că a pus la dispoziția sistemului de sănătate sume suplimentare atât pentru angajările din sistem, cât și pentru materiale și echipamente, dar și pentru nevoile persoanelor carantinate.

Orban le-a cerut angajaților AJOFM și ITM să fie pregătiți pentru aplicarea prevederilor OUG privitor la șomajul tehnic.

Foto: Ludovic Orban (InquamPhotos / Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Sa puna mana sa faca rost de teste. Asta o data. Apoi, sa faca bine sa gaseasca o modalitate sa oblige pe cei care nu respecta carantina sau autoizolarea, sa o faca. Noi stam degeaba in casa daca cei care trebuie cu adevarat, nu o fac.

 2. Pe medicii de familie i-a capacitat, ca nu mai au de lucru în aceasta perioadă?!

  • Va cer, eu vreau, sa se faca……..dorinte, dorinte si nici un pic de asumare a raspunderii si implementare a celor mai mici masuri.

   O performanta negativa greu de egalat.

   Asa oameni, asa conducere

 3. F bine, apelati la rezidenti, medicii specialisti romani pe care-i alungati de 30 de ani, lucreaza zi si noapte in tarile din vest.

 4. Serios!?? Din izolarea de lux ordona cu disperare angajări adică cine vrea sa se angajeze acum și mai ales de ce! Care este staful care la sfătuit ce sa facă! Virusologii frate! La jumatea lunii ianuarie, staff-ul lui ne spunea ca ce, este o gripă. Orice prost, ca mine, dacă se uita pe internet vedea că chinezii se pregăteau de război cu mormane de pământ sa blocheze autostrăzi, dezinfectau și frunzele copacilor nene non stop ( cu Sanosil)!! Râuri de dezinfectant, costume de protecție pentru viruși nu de grădinari amatori! Spitale de la zero, spitale de campanie pe stadioane oriunde! Hm ce au făcut ai nostrii! Ei bine! Și a pus dl Orban întrebarea cum e cu spitalele, ce sunt ele și cum se folosesc? Era deja iad în Italia și parlamentarii și guvernanții erau în călătorii și într o petrecere! Oau s au testat toți și iau lăsat personalul de la Gerota ca pe propria turma închisă acolo la grămadă ATI văzut un parlamentar în teritoriu sa calce un spital sa vadă ce este în ele, cum sunt la ce sa se aștepte! Ați văzut pe d l Orban făcând o vizita pe la un spital, sa controleze ce e pe acolo Ați văzut vreun prefect sau primar intrând în spitalele din subordine sa afle de la personalul medical ce este acolo cum este făcută organizarea Nu S au ascuns Telefoane și ordine! Videoconferințe! Acolo sunt voturile noastre Vor voturi alegeri! Sa nu vorbim! Mor bătrânii! Sigur! Da, dar cei mai tineri dacă se imbolnăvesc nu mai au locuri în spitale! Personalul medical, puțin, va claca și repede fără echipamente de calitate, nu de grădinar, de dezinfectante de calitate și suficiente atât pentru spitale cât și pentru locurile publice! Domul Orban continua doar cu atitudinea prezentata! Nu ajunge, nu este de bun augur și este lamentabil! Fapte nu vorbe! Fapte în timp real! Astfel de atitudine îngroapă tara asta! și se îngroapă și pe el!

 5. Buna seara!!!Asta stie ce vorbește?Nu mai este în opoziție!!!Autoritățile sunt el si cei din subordinea lui!!!Nu își dă seama că starea de urgență va înceta la un moment dat și ,va trebui să dea socoteală pentru asumări….neasumate!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.