G4Media.ro

Ludovic Orban: Pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Parlamentul NU…

Ludovic Orban: Pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Parlamentul NU a organizat o ședință pentru marcarea Revoluției din 1989

Președintele PNL, Ludovic Orban, subliniază faptul că, pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Parlamentul nu a organizat o ședință solemnă pentru marcarea Revoluției din decembrie 1989.

„Pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Parlamentul, condus astăzi de Dragnea și Tăriceanu, NU a organizat o ședință festivă pentru aniversarea Revoluției din decembrie, călcând în picioare memoria eroilor care și-au dat viața pentru libertate și democrație și a celorlalți români care au avut curajul să înfrunte forțele de represiune ale regimului comunist. Dragnea și Tăriceanu își dau arama pe față. Nu sunt altceva decât doi strigoi ai regimului defunct, care, din păcate, încă ne mai bântuie, încercând să bage din nou frica în noi…“, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Ludovic Orban face sedinte de aniversare iar scroafa e moarta in cotet.

  2. Tovarășe, pai asta e cel mai bun lucru pe care-l îl puteați face lichelelelor! Acum, liniște, imaginați-vă rapaitul mitralielelor, vieți distruse, tânărul gatlan ucis la sala Dalles, dementii chinuind pt. un pumn de argintii, iadul zilei acela, Patapievici arestat la jilava(citiți politice), curajul incredibil al martirilor. Și acum rugăciunile noastre și iertarea lor pt. toate porcăriile pe care le-am făcut….. Inclusiv acest parlament nenorocit……

  3. TOCMAI A AVUT LOC O NOUA REVOLUTIE. CEA A INFRACTORILOR, A GANSGTERILOR. PENTRU romani.

  4. Nu mai au timp de „prostii” din astea pentru ca sunt alte probleme arzatoare la ordinea de zi.
    Parca zici ca au termen scurt de lichidat tara!

  5. Orban?? Mai ai tupeul sa vorbesti? ?.Nu te uiti ce mutra de BETIV ai??. Folosesi un vocabular de maidan, de boschetar,faci de rusine partidul PNL.!!

    • Bai boschetar e seful tau,DRAGNEA,postak pesedist !! Acest infractor de drept comun ,hotul hotilor ,imbogatit prin infometarea unui intreg judet!Neam de tradatori de tara, cu bunic spalat pe creier de NKVDul lui Stalin, tac-su militian sef de post in Teleormanul natal ,iar el a furat pana si banii copiilor cu dizabilitati ,asistati social !!Nu mai arunca petarde degeaba ,pe aici nu se inghit ineptii de-astea ,mars inapoi la latrinele hotilor tai !postacii psdului se cheama ca sunt boschetari , ca si ei nu fac nimic, sunt platiti din banii pubici sa injure si sa spurce opozitia!Ca daca ajunge PNL,USR si Ciolos la putere, ii trimit urgent la stuf pe acesti criminali tradatori de tara!