G4Media.ro

Ludovic Orban: Mâine, primul spital privat va intra în rețeaua de suport…

Ludovic Orban: Mâine, primul spital privat va intra în rețeaua de suport COVID. E vorba de spitalul Metropolitan, din rețeaua Monza

Premierul Ludovic, Orban, președintele PNL, a declarat miercuri seară, la România TV, că joi spitalul privat Metropolitan din rețeaua Monza va intra în rețeaua de suport Covid, fiind prima astfel de unitate din țară:

„Mâine dimineață la 8 jumate mă duc, v-am zis de primul spital privat care intră în rețeaua de suport Covid, pot să spun acum, e vorba de spitalul Metropolitan din rețeaua Monza. Omul nu va plăti nimic, se va deconta. Practic toate serviciile se vor deconta cum sunt decontate serviciile pentru spitalele publice. În plus, și personalul detașat care se duce acolo nu este plătit de spitalul respectiv, este plătit de statul român. El a mai funcționat, de altfel, dar fără secții de terapie intensivă, a mai funcționat în perioada stării de urgență”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a mai transmis că astfel sistemul sanitar va avea 30 de paturi ATI pentru COVID în plus:

„E foarte important pentru că vom avea încă 30 de locuri capacitate de tratare în ATI și probabil 30-40 de locuri care, chiar dacă nu reprezintă secții de Terapie Intensivă, vor avea oxigen”, a mai declarat Orban.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.