G4Media.ro

Ludovic Orban, lider al opoziției ADU: ”Nicuşor Dan va câştiga un nou…

Sursa Foto: Facebook/ Eugen Tomac

Ludovic Orban, lider al opoziției ADU: ”Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei. Victorie care poate să însemne începutul sfârşitului pentru struţocămilă”

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, afirmă după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei că se vede totuşi şi o veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor, şi anume că Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei, transmite News.ro.

”Cu un ochi râd, cu unul plâng. Râd, pentru că nu mă pot abţine când îi văd cât de caraghioşi, cât de penibili sunt. Plâng cu un ochi pentru că mă gândesc că biata ţară este pe mâna lor şi este în pericol să mai rămână încă 4 ani sub acest stigmat al prostiei şi hoţiei. Se vede totuşi şi o veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei. Victorie care poate să însemne începutul sfârşitului pentru struţocămilă”, scrie liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, după decizia coaliţiei de luni noaptea. ”Nu mă compar cu Mama Omida, dar am anticipat corect în postarea de acum 10 zile că doctorul este pa”, mai spune Orban.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Luati-va popcorn și bere

  2. ADU popcorn Ludovic.