G4Media.ro

Ludovic Orban, întrebat de ce Klaus Iohannis nu are o relaţie bună…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban, întrebat de ce Klaus Iohannis nu are o relaţie bună cu Ilie Bolojan: Probabil o fi fost gelos pe realizările domnului Bolojan la primărie care au pus în umbră realizările domnului Iohannis ca primar al Sibiului

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat că cel mai probabil preşedintele Klaus Iohannis este gelos pe realizările lui Ilie Bolojan la Primăria Oradea şi de aceea nu l-a acceptat la întâlnirile pe care şeful statului le-a avut cu liderii liberali.

„Probabil o fi fost gelos pe realizările domnului Bolojan la primărie care au pus în umbră realizările domnului Iohannis ca primar al Sibiului. Sau poate domnul Bolojan este ca mine, nu este un yes-man”, a declarat Ludovic Orban, la Prima TV, după ce a fost întrebat de ce Klaus Iohannis nu are o relaţie bună cu Ilie Bolojan.

Orban a declarat că Iohannis s-a opus invitării lui Bolojan la întrunirile cu liderii liberali.

„Eu am încercat să îl invit la întrunirile la care… Iohannis mai făcea nişte întruniri ca să arate că el e şeful, nu numai cu mine că eram preşedintele partidului, mai chemam vreo 10-12 oameni. Şi când l-am propus pe Bolojan, Iohannis nu a fost de acord ca Bolojan să participe la aceste întâlniri, deşi era prim-vicepreşedinte al partidului. Nu a fost de acord. Nu mi-a dat nicio explicaţie. De altfel domnul Bolojan şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL după decizia Consiliului Naţional care l-a desemnat pe Klaus Iohannis din 2018 sau 2019 candidat al partidului pentru al doilea mandat”, a declarat Orban.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

19 comentarii

 1. La câta infatuare este in Iohanis …este posibil .
  Ar putea deveni o amenintare.

  • Ce articole de cakaaat apar în fițuica leegebetista. Articole de doi bani, comentarii de doi bani, scrise la comanda de oameni de doi bani… Și ne mai întrebam de ce vaccinarea a eșuat, dacă se adresează unor ființe de la baza lanțului trofic…

 2. cine naiba ar arunca banii pe fereastra sa sustina mahalaua

 3. Acum 10 ani la Sibiu observasem ca fatadele in centru erau renovate iar restul in spate o ruina sau aprope, cu mici exceptii. Cam asta este si presedintele nostru caruia acum i-a cazut fatada intens fardata! Pacat de sperantele investite intr-o papusa de teatru absurd! Se pare ca vrea sa isi termine mandatul doi mai rau decit Constantinescu!

 4. numai aiureli cu caracter de sugerare apar in media .

 5. Dinozaurul asta politic vorbeste despre realizarile altora in loc sa vorbeasca de ale lui. Aaa,am uitat : n-are !

  • nu ca iohanis ar avea

   sau a implementat perfect #romaniaeducata si nu stiu eu? sau campania aia de impadurire unde totul a fost pe hartie si doar pentru imagine?

  • Asta face orice lider, maestru, mentor. Îi promovează pe alții, nu pe el.

   Dar în cloaca asta balacanică ne-am obișnuit ca fiecare să se promoveze în detrimentul celor pe care ar trebui să-i organizeze( nu conducă)

 6. Se pregateste urmatoarea tzeapa USL pentru romani: Ilie Bolojan :)) Oare romanii vor mai accepta inca o tzeapa?! :)))

 7. Prea multe articole de bârfă!

 8. Bolojan are o altfel de abordare a politicii.Este un european nu un balcanic de Dambovita.Johannis desi este etnic german, s-a balcanizat total.
  N-as fi crezut asta niciodata.

 9. Sibiu capirala europeana? Gardu vopsit in in spate e jale inteleg acum de ce a demolat ceausescu tot ce a prins….prefer oricand blocurile alea comuniste devat sa arunce unu galeata de la wc cand trecpe langa casa lui.
  E vai si amar sibiu cand ploua sau se topeste zapada.

 10. Lasă că și în Oradea/BH dictatura este litera de lege. Nu te supui, are grija sa zbori.

 11. Să incetam cu Bolojan a făcut!! Iohannis a făcut???!! Ceaușescu a făcut!! Nu poți sa faci nimic singur!! Asta-i meteahna la romani!!