G4Media.ro

Ludovic Orban, întrebat dacă există vreun scenariu de revenire la starea de…

Ludovic Orban, întrebat dacă există vreun scenariu de revenire la starea de urgenţă: Nu există un astfel de scenariu. Situaţia este sub control

Premierul Ludovic Orban a afirmat vineri, întrebat dacă există vreun scenariu care să prevadă revenirea la starea de urgenţă, că situaţia este sub control şi că nu există un astfel de scenariu, transmite News.ro.

”Nu există un astfel de scenariu. De cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar avem de două săptămâni o tendinţă de uşoară descreştere a numărului de cazuri. Sigur, descreşterea nu este aşa cum ne-am dori-o, dar situaţia este sub control”, a precizat Orban.

Premierul a afirmat că a fost limitată răspândirea virusului.

”Am limitat răspândirea virusului, capacitatea de tratament nu este depăşită, toate structurile sistemului de sănătate au posibilitatea şi fac faţă la situaţia în care ne găsim. Deci, nu există aceste ipoteze”, a mai afirmat premierul.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Vorbim de la 1 ian. 2021 … 🙂

  2. Macar pana dupa alegerile din decembrie. Apoi…cum ne-o fi norocul

  3. Situația este sub control ,la 1300 cazuri pe zi de infectati ce treabă este asta ? Suntem pe o pantă descendentă, dar cazurile cresc alarmant, stați sa treacă alegerile parlamentare și locale sa vedeți după aia restricții.

  4. Hahaha, Orban Frânarul! După alegerile parlamentare intrăm direct în stare de-aia gravă de tătu li tăt, indiferent cine va câștiga. Singurul lor scop acum e să-și asigure salariile și pensiile speciale pentru tot restul vieții.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.