G4Media.ro

Ludovic Orban: În urma acestei campanii interne, partidul trebuie reunificat. Menţinerea coeziunii…

Ludovic Orban: În urma acestei campanii interne, partidul trebuie reunificat. Menţinerea coeziunii în coaliţie presupune o vastă experienţă în negociere

Prezent în cadrul organizației PNL Brăila unde și-a prezentat moțiunea, Ludovic Orban a afirmat că după această campanie internă pentru șefia partidului  va fi nevoie de o „reunificare” a liberalilor. Orban a dat  asigurări că, deşi nu înţelege şi nu va putea să înţeleagă vreodată „sucirile” unora dintre colegii săi, va trece peste aceste lucruri. De asemenea, el a punctat că în acest moment PNL se află într-o coaliție „complicată” și că este nevoie de o vastă experiență în negociere politică.

„Suntem într-o conjunctură nu foarte favorabilă. Partidul, în urma acestei campanii, evident, va trebui reunificat. Va trebuie redobândită unitatea partidului, va trebui să trecem peste toate cuvintele urâte, toate criticile, toate atacurile care au fost în perioada respectivă şi care au generat starea asta. Eu, personal, va trebui să trec peste nişte suciri ale unor oameni pe care nu am putut, nu pot şi, probabil, nu voi putea să le înţeleg vreodată, care nu au nicio explicaţie logică, politică sau de altă natură. Dar voi trece, în mod evident, pentru că avem nevoie în primul rând de unitate, de coeziune, pentru că fără ea nu putem să avem garanţia unei guvernări”, a declarat Ludovic Orban, citat de news.ro.

Liderul PNL a reafirmat că partidul se află într-o coaliţie „complicată”, cu parteneri a căror agendă pare „divergentă” cu cea a PNL. În acest context, el a arătat că menţinerea coeziunii în coaliţie presupune o „vastă experienţă în negociere” şi în capacitatea de a identifica soluţii.
„Nu vreau să mai vorbesc în această campanie despre contracandidatul meu sau despre colegi de-ai mei care fac parte din echipa de susţinere a lui Florin Cîţu. Vreau să mă refer nu la vocaţia şi misiunea Partidului Naţional Liberal”, a comentat Orban.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. parca ii trageai cu altele

 2. Dupa ce Citu cistiga partidul PNL se aseaza de la sine .

 3. Dupa sudarea hotilor din PNL, urmeaza restabilirea oficiala a USL, fiindca hotul tot la hot trage.

  • tu esti tonta ?

  • Tovarășe sică ar fi bine să vă reuniți toți hoți de la conducerea țări și din șparlament după lovitura de stat din 89 acolo unde a fost dragnea cu muncă silnică pe viață și confiscarea averilor până la al 10-lea ne-am atunci țara ar reveni la normal gunoaiele nereciclabile ale societății românești

 4. Scoateți calul troian afară din guvern și totul se va reseta!

 5. „In urma acestei campanii interne”, sper ca partidul vostru sa dispara de pe scena politica mare, pe model PDL!
  Veti disparea, simpla chestiune de timp!
  Cum au platit PSDeii cei 3 ANI de guvernare PSDragnea plina de minciuni si aroganta si sfidare la adresa romanilor, fix asa veti plati si voi(sper sa NU stati 3 ANI la guvernare!) aroganta, sfidarile si minciunile voastre in frunte cu teparul penal si falsificator de CVuri Zombilica Citulica Vasilica!
  Veti plati, Orbane, vei ajunge iar somer, sper!!!
  Iar Zombie la BNR, pe model Dancila, evident, la cimitirul ratatilor din politica!!