G4Media.ro

Ludovic Orban: Guvernul decontează din fonduri europene 600 de milioane de euro,…

Ludovic Orban: Guvernul decontează din fonduri europene 600 de milioane de euro, pentru cheltuielile efectuate pe perioada crizei sanitare de către autoritățile locale

Instituţiile publice din România implicate în combaterea epidemiei de coronavirus au transmis spre decontare, din fonduri europene, cheltuieli de aproape 600 de milioane de euro, a declarat, sâmbătă, premierul Ludovic Orban.

Orban a subliniat că toate cererile sunt în procesare și că fondurile utilizate pe perioada crizei sanitare generate de virusul SARS-CoV-2 vor fi decontate.

„Avem solicitări din partea tuturor entităţilor, inclusiv din partea autorităţilor locale, de decontare din fonduri europene pe cheltuielile COVID de aproape 600 de milioane de euro. Toate aceste solicitări sunt în procesare şi ele vor fi decontate. Vom procesa rapid toate solicitările şi vom deconta toate cheltuielile, evident, legale, care sunt făcute legal, care sunt făcute în conformitate cu legea. Să spui că nu faci achiziţii că îţi e teamă că nu îţi decontează, asta e o falsă scuză. Noi am pus la dispoziţie aceşti bani, banii există şi vom deconta orice cheltuială legală făcută în această categorie de cheltuieli pe care am stabilit că le finanţăm”, a afirmat şeful Executivului.

Ludovic Orban, care este şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal, a fost prezent la Râmnicu Vâlcea la prezentarea proiectului „Parc Industrial” de către candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, relatează Agerpres.

Sursa Foto: Ludovic Orban Photos George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Deci, alea 1,3 mld din fondul de rezervă, creat prin furtul din bugetul MMPS pentru pensii, dați ieri la primării au fost pentru salarii! Și eventual bonusuri!