G4Media.ro

Ludovic Orban, despre redeschiderea hotelurilor și restaurantelor: Dacă nivelul de răspândire a…

Ludovic Orban, despre redeschiderea hotelurilor și restaurantelor: Dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite, se va putea, dacă nu, nu

Premierul Ludovic Orban le răspunde oamenilor de afaceri din industria ospitalităţii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor în acest sector, că, dacă se va putea, măsurile de restricţie vor fi relaxate, ”dacă nu, nu”, transmite News.ro

Întrebat sâmbătă, la Vatra Dornei, ce le răspunde celor care au afaceri în industria HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) şi care au cerut relaxarea măsurilor restrictive care le afectează afacerile, în special redeschiderea restaurantelor, premierul Ludovic Orban le-a transmis acestora că se vor lua măsuri de repornire a acestei ramuri a economiei doar dacă acest lucru va fi posibil, în funcţie de evoluţia epidemiei de COVID-19.

„Am avut consultări repetate cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, foarte multe runde de întâlniri şi la fiecare întâlnire le-am spus: Dacă se poate, da. Dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite, se va putea, dacă nu, nu. Oricum, va trebui să aşteptăm evoluţia pentru că măsurile le-am luat din 15 în 15 zile, în mod gradual, am aşteptat să vedem efectul ca să nu apară o creştere semnificativă a nr de îmbolnăviri”, a afirmat prim-ministrul.

Ludovic Orban a precizat că, în situaţia în care va apărea o creştere a numărului de îmbolnăviri, autorităţile „mai stopa” relaxările de restricţii pe care le au în plan.

Sursa: News.ro/ Sursa Foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Buna ziua!Si în 27 septembrie dacă horeca va mai avea suflu ,va merge la vot dacă nu…NU!!!!